V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Počítačové služby: - informační technologie - správa systému - analýzy - vývoj software..

Grafické studio: - image a produktové reklamní kampaně - grafický design, předtisková příprava - zhotovení corporate identity - web stránky. Internetový prodej kancelářských a papírnických potřeb.

Návrh, prodej a podpora terminálových řešení na bázi produktů firmy Citrix. Outsourcing.

Prodej hardware a software, správa sítí, vývoj software na zakázku, návrh a instalace počítačových sítí.

Pronájem - nedostatkoví IT odborníci služby v oblasti outsourcingu IT

Společnost je certifikována dle ISO 9001:2009 a ČSN ISO IEC 27001:2006. Služby, servis 24 hodin, nonstop: -pevné vysokorychlostní (až 100 Mb) připojení k internetu (optické trasy, mikrovlnné), internet Brno: -IP ústředna -optické připojení -správa domén -zřizování poštovních účtů -webhosting -ostatní služby a následný servis ...

TechCom s.r.o. Dětmarovice. Projekce, dodávka, montáž, revize: -elektroinstalace slaboproud i silnoproud -datové i telefonní sítě, telefonní ústředny, faxy -EZS-elektronická zabezpečovací signalizace -EPS-elektronická požární signalizace. Stavby, stavební práce, rekonstrukce: -stavby průmyslové a občanské. Připojení k internetu.

Grafické návrhy Výroba - www stránky - shop - webdesign Webhosting - registrace domén Intranet - extranet

Opravy počítačů ochrana před viry, odstranění spyware a viru, zabezpečení počítače optimalizace chodu operačního systému odstraňování hardwarových závad, případná výměna komponent pravidelná údržba počítače záchrana dat i z nefunkčních počítačů řešení problémů s připojením k internetu, problémů s tiskem poradenské služby v oblasti ...

InsightSoft s.r.o. je firma zaměřená na vývoj softwaru na zakázku, na konzultační služby v oblasti Business Intelligence a na vzdělávání. Prostřednictvím moderních technologií, vzdělávacích programů a softwaru našich partnerů poskytujeme organizacím všech velikostí řešení, která jim umožní zvýšit efektivitu a produktivitu jejich pracovníků. Z ...

Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Vývoj a prodej informačních systémů -komplexní informační systém -účetní software -ekonomický software -personální systém -mzdový systém

Webdesign studio. Tvorba www stránek, eshopů a internetových aplikací pro formy, živnostníky, jednotlivce i sdružení. Profesionální design, poradenství, servis a správa firemních webů. Zajištění kompletních služeb pro váš web. Prodej a pronájem eshopů, zajištění reklamy a propagace. Virální i mediální kampaně. Analýza a realizace marketingových ...

Prodej a správa domén, provoz webhostingu, provoz a administrace virtuálních serverů, web development, SEO a internetový marketing.

SEO konzultant. Komplexní internetový marketing, včetně SEO. Zvyšování návštěvnosti internetovým stránkám a eshopům. Stavím na principu, že se vám moje služby musí vždy mnohonásobně vrátit.

Vývoj, výroba, dodávka: - software - informační systém TRILEX pro výrobní, obchodní a distribuční společnosti - tvorba internetových aplikací - výpočetní technika.

Business Consulting Vývoj aplikací Bezpečnost Collaboration services Řízení IT infrastruktury.

Tvorba webových stránek a jejich optimalizace pro české a cizí vyhledávače.

Tvorba webových stránek pro podnikatele a malé firmy. Tvorba statických webů, grafické práce, poradenství v oblasti internetových stránek.

Tvorba internetových produktů Intranetové produkty Zpracování - data

Služby v oblasti instalace a správy IT technologií: - e-shop - hardware, software - počítače, servery.

Nekonvenční řešení Vašich problému v oblastech: - marketing, controlling, výpočetní technika a cestovní ruch Cestovní ruch: - projekty pro efektivní provoz v průmyslu cestovního ruchu - poradenská činnost v hotelnictví a gastronomii Controlling: - analýza efektivity pro účelné a kontrolované vynakládání prostředků - návrhy řešení v ...

Internetová agentura, služby: - internetový marketing (SEO, PPC) - internetový obchod e-shop - tvorba webových stránek - poradenství, konzultace.

Služby: - DTP tiskoviny - vizitky, letáky, plakáty - grafické práce - SEO optimalizace - tvorba - www stránky, webdesign - webhosting - správa počítačové sítě.

Služby: - webhosting - registrace domén - virtuální servery, serverhosting a IT outsourcing. Prodej, pronájem a správa HW a SW.