V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Loga - corporate identity Grafické práce tiskoviny SEO optimalizace Tvorba - www stránky - e-shopy - redakční systémywebdesign

Podnikové informační systémy. Rychlá řešení: - podpora klientského servisu - efektivní obchodní oddělení - management interního nákupu - vymáhání pohledávek - management vývoje produktů - efektivně v reklamní agentuře - intelligent Reporting via OLAP - lepší liniový Management úkolů - evidence ...

Firemní prezentace, marketing.Široká škála reklamních služeb, individuální přístup.

Grafické návrhy a zpracování: - brožury - katalogy - prospekty - letáky - plakáty - kalendáře - pohlednice - inzeráty Fotoateliér: - technická fotografie - produktová fotografie Výroba prezentačních CD-ROM: - zhotovení obsahu (HTML, PDF, on-line katalogy) - výroba CD/DVD - duplikace, potisk, ...

Konzultace a poradenství v oblasti vývoje softwaru pro bankovnictví.

Služby: - tvorba a údržba webových stránek - grafické návrhy, plakáty, letáčky, vizitky, PF - školy v přírodě a lyžařské kurzy v orlických horách - digitální videozáznam svatby, plesy, vystoupení, akce a tvorba dvd.

Tvorba profesionálních internetových stránek, poradenství v oblasti IT, programování, vývoj software, návrh UI, outsourcing. Spravování internetových reklam, tvorba banerů, validace a optimalizace pro vyhledávače, SEO, SEF, PPC. Poskytování hostingu a serverhostingu. Grafické práce, tisk, polepy, corporate ID... PHP, Nette, Java, Jquery, Google ...

Webtree Vytváříme internetové stránky všeho druhu, internetové obchody, redakční systémy, věnujeme se také internetové reklamě, webdesignu, analízám webu apod.

Zabezpečení: - objekty pomocí kamerových systémů CCTV. Montáž, servis: - VOIP ale i analogových ústředen a telefonů (telefonování přes internet). Servis: - počítače - servery - IT outsourcing. Připojení k internetu. Webdesign / Webhosting Správa počítačových sítí.

Služby: Instalace a aktualizace e-shopu Magento Úpravy a nastavení Magenta. Tvorba grafického designu obchodu. Vývoj specializovaných modulů pro Magento. Řešení problémů, optimalizace a ladění výkonu. Migrace starého obchodu do Magenta. SEO - optimalizace obchodu pro vyhledávače. Servis e-shopu 24 hodin / 7 dnů v týdnu. Konzultace a ...

Vývoj, výroba a prodej: - chromatografický software pro chemické laboratoře.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Služby v oblasti internetu: -pronájem, prodej internetových obchodů, E-SHOP -webhosting -webdesign, tvorba webových stránek -redakční systémy -SEO optimalizace webových stránek.

Vývoj mobilních a online aplikací.

Vývoj a prodej - program pro zpracování dat z tanečních soutěží

Tvorba, prodej: - výukový software pro překladače angličtiny, němčiny, španělštiny, ruštiny a norštiny slovní zásoba, gramatika, učebnice.

Reklamní agentura: - grafické návrhy - DTP a předtisková příprava - Public Relation - webové stránky - média nízkonákladová, tištěná, elektronická.

Poskytuji pohotovostní servis počítačů v lokalitě hl. m. Prahy. Za zákazníkem vyjíždím bez příplatků. Veškerý servis provádím na místě u zákazníka. Nejčastěji zákazníci volají kvůli závadě, která jim znepříjemňuje nebo přímo znemožňuje další práci s jejich počítačem.

Reklama: - reprezentační a promotérské akce - zviditelnění firmy nebo výrobky - komplexní kreativní řešení pro propagaci klienta a jeho produktů - mediální kampaně - analýzy trhu a konkurenčních aktivit - tvorba komunikačních strategií a souvisejících kreativních a mediálních řešení - tvorba: rozhlasové a televizní spoty ( včetně ...

POČÍTAČOVÉ A INTERNETOVÉ SLUŽBY, KAMEROVÉ SYSTÉMY: - informační technologie (IT), poradenství - poradci na počítačový hardware - konfigurování počítačů - instalace software - ověřování, validace a testování počítačových programu - integrace systému, informační technologie - validace počítačů - specialista na multimédia - obnova dat - ...

Podnikatelské poradenství Účetní poradenství Tvorba - účetní program PENDEN, DOLIFAKT, MZDY Lektorská činnost

Vývoj: - internetové aplikace dle Vašich představ - vlastní systém internetového obchodu, internetový obchod.

Náš systém zamezí vstup návštěvníkům s falešnou vstupenkou a tím se zamezí ztrátou peněz, které by skončili v rukou padělatelů. Vstupenkový systém je určen pro pořadatele kulturních a sportovních akcí, kteří potřebují kontrolu nad pravostí vstupenek.

Nabízíme veškeré služby od tvorby webů přes zvyšování návštěvnosti k maximalizaci obchodní výkonnosti - SEO, PPC, sociální sítě, e-mailing.