V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Komplexní dodávky a instalace sítí LAN a WAN včetně kabeláže. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a síťové komponenty, počítače. Tvorba firemních prezentací.

Vývoj: - webové stránky - softwarové inženýrství.

Specializujeme se na optimalizaci pro internetové vyhledávače - SEO. Dále nabízíme správu reklamních PPC kampaní a tvorbu internetových prezentací.

Internetové aplikace - výroba - www stránky Webhosting

IT služby Vytváření a udržování systému jakosti ISO 15189, NASKL, SAK BOZP: - poradenská činnost Účetnictví: - daňová evidence - personalistika a mzdy - vyúčtování pro zdravotní pojišťovny Personalistika.

Prodej: -počítače a komponenty. Prodej a servis výrobků od firmy Hewlett Packard. Projektování a instalace počítačových sítí. Vzdálená správa sítí. Bezpečná internetová připojení na operačním systému Linux. Spolupráce s firmami: - Hewlett Packard, Triline, Aliatel, Acer, Toshiba, Philips, Siemens, Cisco Systems, Microsoft. SÍTĚ: - ...

Veřejná telekomunikační síť. Zajišťování internetové připojení.

Připojení k internetu, internetové volání, internetová televize IPTV

Dodávka: - počítače, notebooky, tablety. Servis: - výpočetní technika tyto služby i firmám, obcím a školám. Připojení k bezdrátovému internetu.

Prodej, servis: - výpočetní technika Poskytování: - bezdrátové připojení k internetu. Mediální a reklamní činnost. LED obrazovky.

Dodávka: - hardware - poradenství. Tvorba: - www stránky Správa: - sítě.

Vývoj a dodávky systémů pro práci s dokumenty, pro komplexní správu a archivaci obrazových a elektronických dokumentů a výkonných faxových systémů.

Společnost Combitrading je přední firmou na trhu v oblasti mobilního sběru, přenosu a správy dat pomocí technologie čárového kódu či RFID. Našimi klienty jsou společnosti z celé řady odvětví, mimo jiné z logistiky, výroby, státní správy, zdravotnictví, komunikací a prodeje.

Vývoj, výroba a prodej automatizovaných systémů řízení. Zpracování dat a software. Elektrická regulační technika. Dodávky a poradenské služby ohledně programů na zpracování dat (software). Výroba zařízení pro řízení průmyslových procesů.

Reklamní agentura - reklamní předměty - signmaking - 3D reklama - fotografické služby - 3D modeling Grafické studio - loga a logotypy - grafické manuály - corporate identity Webové studio - internetové stránky - redakční systém pro správu webu - internetové obchody (e-shopy) - internetové ...

Vývoj, distribuce, servis programu EKONOM - účetní a evidenční systém, pro malé a střední firmy. Jednoduché a podvojné účetnictví, mzdy, sklady, maloobchod. Síťové verze . Služby: vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Nabízíme kvalitní konzultanty, kteří mají více než 10 let zkušeností s implementací standardních SAP.com aplikací, integrací, návrhem a vývojem zákaznických řešení na bázi SAP.com. Mají rozsáhlou znalost obchodních procesů, dokáží provést návrh jejich optimalizace a zejména implementovat procesní podporu v systému SAP.com. Dodáváme ...

Internetová reklama Tvorba www stránek od 5 000, - Kč

Tvorba webových stránek, webdesign, grafika, SEO optimalizace webů pro vyhledávače a PPC reklamní kampaně

Naše portfolio je převážně založeno na Microsoft technologiích. Vyvíjíme software na míru pro PC s operačním systémem Windows a mobilní zařízení s operačním systémem Windows Mobile a to na nativní nebo .NET platformě. Zaměřujeme se rovněž na webové aplikace, webové služby a komplexní webové portály na platformě ASP.NET, případně Adobe Flex. Naše ...

Projekty Technologie Průkaz energetické náročnosti Vytápění Rozvody vody a kanalizace Zelená úsporám

Servis: - telekomunikační technika - výpočetní technika (notebooky, monitory, tiskárny, ...) E- shop, eshop: - výpočetní technika notebooky, stolní počítače - mobilní telefony - software - herní konzole Tvorba: - www stránky Zálohování dat.

Výroba - prezentační filmy a reklamyaudiovizuální tvorba Realizace - výroba - www stránky - firemní prezentace na DVD.

Prodej a opravy počítačů PC, notebooků, správa sítí, tvorba statických webových prezentací

Poskytujeme spolehlivé vysokorychlostní internetové připojení na nejmodernějších technologiích domácnostem a firmám v okolí Blatné, Lnář, Kasejovic, Bělčic, Hvožďan, Sedlice a dalších. Optické připojení až 500Mbit Wifi připojení až 65Mbit Individuální podmínky firmám a státní správě.