V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Poradenství - výpočetní technika

Grafika Internetové obchody - výroba - www stránky - aplikace - flash bannery

Prodej, konzultace, poradenství - hardware - software

Návrhy - loga Grafické práce Webdesigntvorba - www stránky na klíč

Dodávka - hardware - software Servis - hardware - software Připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Vinotéka - sudová a lahvová vína. Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis PC - prodej HW, SW - programování - tvorba WWW stránek.

Společnost d-Health s.r.o. se zaměřuje na technologie mobilního sběru dat a s tím související služby v oblasti IT infrastruktury, radiofrekvenčních řešení, vývoje a implementace mobilních aplikací a softwarových komponent na míru.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Firma SEO solution, nabízí profesionální webové stránky s originálním designem. Máme dlouholetou zkušenost v oblasti informačních technologií.

Dodávky webových aplikací platformy abc Suite. Komplexní řešení firemní IT struktury: - Document management system - elektronická podatelna - kontaktní centrum - webový publikační systém

Prodej - hardware Návrhy a výstavba - počítačové sítě

Greep s.r.o.- je softwarová firma zabývající se tvorbou webových stránek, eshopů a www aplikací na míru.

Nabízíme komplexní dodávku softwarového řešení. Dodáváme vývojový framework CodePlant. Podporujeme vývojové týmy. Poskytujeme školení v oblasti.

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Služby: -tvorba internetových aplikací - tvorba webových stránek - tvorba publikačních systémů.

Návrhy, konstrukce, vývoj, výroba a montáž jednoúčelových zařízení a strojů. Poradenství v oblasti optimalizace výrobních a řídících procesů. IT poradenství.

Softwarová společnost zaměřená na poskytování ucelených řešení tvorby informačních systémů.

Informační systém, software pro podporu marketingových a prodejních činností farmaceutických společností.

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...

Dodávka, montáž: -moderní kabelážní systémy na UTP a na optice připravené pro budoucí standardy -jednotné systémy pro počítače, telefony, videa a další signály -hetrogenní sítě, UNIX, LANTASTIC a NOVELL. Prodej, servis: -počítače a příslušenství -HP se servisem na místě. Poradenská činnost. Školení. Připojení na INTERNET.