V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vyvíjíme softwarové a databázové aplikace na zakázku. Poskytujeme kompletní návrh a realizace datových sítí a instalaci hardware a software.

Tvorba webových stránek . Tvorba grafických návrhů. Správa reklamních kampaní na internetu. Linkbuilding. Registrace do vyhledávačů a katalogů firem. Kompletní analýza webu.

iLama.cz je webové studio, které na trhu působí od roku 2007. Skládá se z několika kolegů-kamarádů, pro které není tvorba webových stránek jen práce, ale i zábava. Jsme schopni pokrýt skoro celé spektrum služeb na internetu, od návrhu designu, přes jeho realizaci až po správu stránek a založení a údržbu reklamních kampaní. Snad jediná věc, na ...

Reklamní agentura, výroba: - grafické studio - firemní materiály, corporate identity - webové stránky, webdesign - venkovní reklama - reklamní a dárkové předměty - velkoplošný tisk.

Komplexní informační systémy - software pro instituce: - vyhotovení informačního systému - dodání výpočetní techniky - zaškolení zaměstnanců.

Grafické návrhy, www stránky, corporate identity, malonákladový tisk, ofsetový tisk.

- profesionální virtuální prohlídky - speciální 3D prezentace - webdesign - fotografické služby - letecké virtuální prohlídky ( do 250m) Jsme na trhu od 2004 a přinášíme vždy technologické novinky.

Tvorba: - webdesign - webové prezentace - přestavba internetových stránek.

Naše společnost je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblasti digitalizace, zpracování a správy dokumentů, ať se již jedná o zpracování na zakázku formou služby či dodávku systémů pro digitalizaci, zpracování a správu dokumentů „na klíč“. .

Vývoj: - internetové a intranetových databázové aplikace určené pro komunikaci mezi množstvím vzdálených uživatelů a centrem - vstup dat, jejich verifikace, prohlížení.

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Webdesign studio České Budějovice je zaměřené na tvorbu www stránek, SEO optimalizace, e-marketingové kampaně a komplexní přípravu reklamních kampaní na internetu. Vývoj flash animací a aplikací a outsourcing web-development služeb.

Provozování serveru zpravodajství, publicistiky, kultury, historie, sportu, cestování a zajímavostí.

Správa IT, kompletní servis. Údržba hardware a software. Správa serverů a počítačových sítí. Vzdálená podpora přiřešení problémů. Servis a poradenství pro domásnosti: - instalace, PC a periferií - odstraňování problémů, odstranění virů - internetové připojení. Tvorba www stránek.

Služby: -nakladatelská činnost -beltrie, poezie, obrazové publikace -vydavatelská činnost -zakázková výroba knih, tiskovin a účelových publikací -reklamní činnost -grafický designwebová prezentace, reklamní kampaně, public ralation.

Nabídka poradenské činnosti v oblasti internetových aplikací a zastupování při výběrovém řízení dodavatele služeb.

Reklamní studio, reklama: - tvorba logotypů (loga) - grafické návrhy, grafika - signmaking (řezání na plotru ze samolepících fólií) - informační systémy - tiskové služby, potisk (plakáty, letáky, vizitky, manuály) - digitální barevný tisk - lepení, polep výloh, prodejen, vozů, automobilů - reklamní fotografie. Tvorba: - www ...

Služby v oblasti tvorby informačních systému, zajištění reklamy a marketingu. -Webové stránky -Internetové obchody -Propagační materiály -Reklama & Marketing -Informační systémy

Internetový marketing: -Tvorba www stránek -E-shopy -SEO optimalizace

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - telekomunikační technika. Montáž: - připojení k internetu.

Prodej, poradenství: - počítače - software

Dodavatel právního software ZákonyČR onLine a SmlouvyČR onLine. ZákonyČR onLine: -zákony, vyhlášky, nařízení vlády, metodické pokyny, sbírky zákonů -úplná aktuální i historická znění právních předpisů od roku 1945 -systém vyhledávání dle čísla předpisu, roku nebo klíčového slova -špičková technologie-lematizace vyhledává všechny tvary ...

Připojení k internetu. Montáž, opravy: -kancelářské techniky - reprodukční techniky. Výroba, instalace, opravy: - elektronické zařízení. Reklamní činnosti. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Telekomunikace.

Opravy počítačů. Servis počítačů online: Instalace nových programů, zaučení, odvirování, vyčištění a zrychlení Windows, reinstalace Windows, vyhledání a instalace ovladačů, ... Kurzy PC, grafiky, úpravy fotografií. Počítačová grafika: Svatební oznámení, etikety na kořenky, fotoalba, flashové animace. Tvorba webových stránek. Outsourcing IT, ...