V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
České grafické systémy OtherCAD.

Nabídka zpracování dat, správy sítí, poradenství v oblasti hardwaru a softwaru, reklamních činností. Poradenské a konzultační služby pro oblast IT.

Výpočetní technika: -prodej -servis. Software, hardware.

Výroba a prodej: - razítek, vizitek, kancelářských potřeb. Provoz fotosběrny, kopírování, kroužková vazba, laminování aj. Příprava a tisk letáků, pozvánek a brožur. Tvorba webových stránek.

Softwarově-poradenská firma specializující se na oblast Java technologií. Zabýváme se informatikou. Outcoursing, realizace informačních systémů na míru.

Vývoj software na zakázku, tvorba webů a mobilních aplikací, poradenství v oblasti IT, cloud computing

Velkoobchod, prodej, splátkový prodej Cetelem: -výpočetní technika (všechny značky) -počítačové sítě, strukturované kabeláže, LAN, WAN, optické sítě, WIFI -počítačové sestavy PC Power, značkové sestavy -další IT digitální a výpočetní technika: LCD monitory, digitální projektory, MP3 přehrávače, DVD přehrávače, notebooky, LCD televize, ...

Projekce. Projektová činnost: -vodohospodářské stavby. -informační systémy a vývoj software pro vodohospodářskou infrastrukturu (VHI).

Tisk: - katalogy - reklamní letáky - plakáty - vizitky - grafické práce - předtisková úprava - tvorba logotypu - skenování. Tvorba: - www stránky a jejich aktualizace Pronájem: - kulturní sály - jídelna - 2 parkoviště - studená i teplá kuchyň - možnost zajištění programu Osobní asistence: - péče o ...

Společnost B27 s.r.o. je provozovatel internetových obchodů. V současné době provozujeme internetový obchod www.parfemyb27.cz - internetová parfumerie. a spravujeme internetový obchod společnosti PRAGES s.r.o. www.prages.cz - prodejce kancelářského nábytku a vybavení. Dále naše společnost připravuje spuštění internetových obchodů ...

Výroba, prodej: -brusné vějířové lamely, hlavy s vějířovými lamelami. Vývoj, dodávka: -software na zakázku. Služby: -vývoj CAD/CAM aplikací pro obuvnický průmysl -tvorba webových stránek - webdesign, webhosting.

Autorizovaný partner Google pro řešení Google Apps. Nabízíme poradenství.

Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Poskytujeme služby v podobě nabídky softwaru, elektronického nástroje pro zadávání a správu veřejných zakázek.

Softwarová firma. Pokladní systémy: - obchodní, restaurační a hotelové systémy.

- Webdesign - Multimediální prezentace - Software - Hardware

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Tvorba internetových prezentací, online marketing, využití sociálních sítí, vývoj a implementace aplikací na míru.

Servis a opravy: -HTC, Apple, BenQ, Pentax, Pentacon, NCR, MIO -výpočetní technika Hewlett-Packard -výpočetní technika -digitální fotoaparáty a tiskárny. Služby: -implementace komplexních informačních systémů -projektování a realizace datových sítí. Prodej a servis: -počítače -výpočetní technika.

Společnost GAUZY, s.r.o. nabízí kompletní portfolio služeb z oblasti Informačních a telekomunikačních technologií (ICT) pro drobné podnikatele, malé a střední firmy a velké korporace. K našim klientům přistupujeme vždy individuálně tak, aby naše služby plně pokryly jejich potřeby za efektivní cenu bez nutnosti větších investic.

Tvorba: - malé internetové a wapové aplikace. Software pro řízení lékárny: - poradenství - HOT LINE - prodej a instalace - školení uživatelů Potisk ( na objednávku ): - papírové etikety.

Nabídka, služby, práce: -správa počítačových sítí -zálohování dat a webových služeb

Obchodování se softwarem pro řízení podniků. Dodávky specializovaných e-business řešení.

Maloobchod, prodej: -počítače -periferie -software, hardware. Dealer-AUTOCONT.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - hardware - software. Služby: - připojení k internetu - tvorba www stránek.