V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Provádíme servis PC a noteboků. Instalaci SW, odvirování, prodej HW a SW. Pomůžeme s IP telefinií Voip. Instalace domácích sítí.

Tvorba WWW stránek a e-shopů. Webdesign, grafika. Optimalizace pro vyhledávače (SEO). Analýza návštěvnosti webů. Redakční systém SKY:CMS. Reklama na internetu.

Vyrábíme www stránky, prezentace, osobní weby, e-shopy, portály. Děláme webdesign.

Činnost firmy spočívá na jedné straně v systémové integraci t.j. konzultační činnosti a podpoře při zavádění PLM systému CATIA a souvisejících produktů včetně komplexního návrhu a dodávky HW a na druhé straně v poskytování inženýrských služeb, realizaci technických projektů, konstrukčních a technických řešení ve strojírenství a technického ...

Lesnické informační systémy - Informační systémy pro menší a střední podniky v oblasti lesnictví, státní správy a samosprávy. Na webových stránkách naleznete mnoho informací o softwaru pro lesnické firmy.

DS Soft Olomouc, spol.s r.o. poskytuje výroba a vývoj softwarů. vývojem, implementací a podporou dvou informačních systémů: Envis® LIMS.NET - laboratorního informačního manažerského systému Envis® EFA.NET - informačního systému pro facility management

Vytváření firemních databází. Návrhy a montáž počítačových sítí, prodej mobilních telefonů a příslušenství, školení v oboru IS/IT.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Nabídka komplexní realizace informačních systémů i počítačových sítí. Vývoj zakázkových aplikací a tvorba multimediálních prezentací.

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

Dodávky, poradenství: -programy, zpracování dat -software Maloobchod, prodej: -kancelářské zařízení -počítače -software Vývojové práce: -software pro řízení a regulaci kotelen -software pro řízení a regulaci vzduchotechnik -software dispečerských systémů -software průmyslové regulace dle požadavků -software na klíč (oživení, ...

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Auriga Systems je poskytovatel služeb a řešení z oboru informačních a komunikačních technologií. Orientuje se na oblast informační bezpečnosti. Tým konzultantů společnosti Auriga Systems dokáže na míru pro každého svého klienta navrhnout efektivní a bezpečné ICT řešení, poskytnout celou řadu outsourcingových služeb a optimalizovat jeho investice a ...

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Kreativním studio s důrazem na tvorbu technického řešení konstrukcí z papíru, designu, grafiky a následné výroby již od 1 ks především POS a POP materiálů a obalů.

Výroba 3D počítačové animace, tvorba 3D modelů, interaktivní tvorba ve Flash, Flash programování, výroba internetových her, facebook aplikace a propagační hry, mobilní aplikace pro Android a iPhone.

Služby: - tvorba internetových stránek, eshopů - programování - internetový marketing.

Telekomunikační liniové stavby - metalické kabely - optické kabely - přeložky sdělovacích kabelů Vnitřní slaboproudé rozvody - strukturovaná kabeláž - elektrická zabezpečovací signalizace - EZS - docházkové a přístupové systémy - kamerové systémy - CCTV Montáže slaboproudých systémů - počítačové sítě - ...

Služby: -tvorba www stránek -firemní prezentace -eshop -firemní administrace.

Vývoj, dodávky: - Systém SSP: - vizualizační a řídicí systém, který najde uplatnění všude tam, kde je třeba vybudovat moderní rozhraní mezi člověkem a technologickým procesem na bázi osobního počítače v kancelářském, nebo průmyslovém provedení - jednotný pohled na výrobní technologii - přehledná a srozumitelná grafická ...

-Profesionální řešení pro Vaše fakturování, dodací listy, výdajové a příjmové doklady, skladové hospodářství... -Chcete rychle a přehledně vyřizovat zakázky ve svém baru, kavárně nebo hotelu? -Pořádáte závody a čas na stopkách Vám příjde nepřesný nebo né vždy odhadnete start nebo cíl? Zkuste použít automatickou časomíru SportTimeX. ...