V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Grafické studio: -grafické návrhy -tvorba tiskovin -webdesign -webhosting -fotografie -programování a další.

Prodej: - hardware - software. Grafické práce. Tvorba a správa webových prezentací.

Vývoj, výroba: - software - informační systém Smart4Web.

Služby: -projektování, výstavba a provozování velkých kabelových rozvodů-městské, hotelové -výstavba malých televizních vysílačů -kabelová televize -internet po kabelu.

Počítače, prodej: - software - pro zemědělství, geodety, ekonomika, zdravotnictví, jednoduché účetnictví - hardware a příslušenství. Tvorba a prodej: - programové vybavení. Tvorba: - programy na zakázku. Školení na PC: - MS Windows 95 - MS Word 97 - MS Excel 97 - MS Outlook 97.

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Služby: - optimalizace pro vyhledávače - poradenství v oblasti SW a HW - audity webových stránek - webhosting - registrace do katalogů

Vývoj internetových aplikací a databázových analýz.

Tvorba informačních systémů zaměřených na právní informace a záznamy o ekonomických subjektech.

Komplexní dodávky: - počítače a servery - notebooky - široký sortiment periferií - software, literatura - spotřební materiál - autorizovaný partner předních výrobců Telekomunikační technika : - pobočkové ústředny, faxy, GSM brány - mobilní telefony Kancelářská technika : - kopírky, vazba dokumentů - skartovací stroje - ...

Quickly.cz je volné sdružení specialistů a odborníků na problematiku internetových stránek, marketingu, reklamy a PR a dalších externích spolupracovníků. Poskytujeme fotografické služby, internetové a marketingové služby.

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Vývoj, výroba: -software: -překladový slovník WinGED. -univerzální ovladač klávesnice WinKlav.

Reklamní agentura. Služby: -kompletní reklama -reklamní servis -katalogy, prospekty, letáky, plakáty, grafické návrhy, firemní vizuální styl -podpora prodeje v místě prodeje -návrhy inzerce -www prezentace -dárkové předměty -DTP studio.

Radiokomunikace, radiosítě, rozhlas, datové přenosy, vysílačky. Výroba: -radiomodemy. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis, montáž, projekce: -radiostanice MOTOROLA, -modemy -software na propojování do záchranného systému -bezdrátový rozhlas (i rekonstrukce 100 V) -telekomunikace. Modemy umožňují datové přenosy ...

Nabízíme program zpracovávající mzdy a ostatní ekonomické programy, služby v oblasti výpočetní techniky, dodávky HW a SW, identifikační systémy. Zpracování účetnictví, prodej, opravy a rekonstrukce počítačů.

Řídící systémy. Programovatelné terminály. Průmyslová automatizace. Informační systémy.

Měření a regulace v petrochemii a teplárenství. Sběr dat, řízení výroby a programování software na řízení dat. Přenosy dat na teplárny.

Prodej, servis: - výpočetní technika Dodávka: - počítačové sestavy, notebooky LIBRA, ACER, HP, ASUS, LENOVO, software, hardware, komponenty, spotřební materiál, digitální techniku a příslušenství Sítě: - ethernet, intranet, internet, wifi. Komplexní poradenství a servis v oblasti IT. Našim zákazníkům zajistíme kompletní záruční i ...

Výroba, prodej: -upevňovací systémy, upevnění: -pro upevňování potrubí v oblasti domovní instalace a v průmyslových instalacích (izolace hluku šířeného hmotou a izolování vibrací). Zakázková výroba, konstrukce podle zadání zákazníků. Plánování a zpracování řešení upevnění podle zvláštního zadání. Vývoj, příprava a ...

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Analýza, tvorba, aplikace, zpracování dat firemní agendy, prodej, poradenství: -uživatelský software (mzdy, personalistika, účetnictví, ekonomika).

Tvorba webových stránek na míru: - seo optimalizace - registrace do katalogů - výroba programů - tvorba internetových obchodů.