V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Reklamní agentura: Výroba reklamních cedulí a plachet. Reklamní polep automobilů, výloh a štítů. Grafika. Firemní loga. Vizitky, letáky, prospekty, plakáty. Potisk triček, čepic a pracovních oděvů. Potisk reklamních předmětů. Výroba samobarvících razítek TRODAT. Výroba internetových stránek. Webdesign. Webhosting. Multimediální ...

Distribude, dodávka, instalace, servis: - účetní program Kosys. Výroba, tvorba: - webové stránky.

Webhosting, registrace domén, tvorba stránek, linux.

Služby: -návrh a konfigurace počítačových sítí -instalace, konfigurace a správa serverů -návrh, tvorba a údržba datových skladů -návrh, tvorba a údržba internetových, intranetových aplikací a prezentací -publikační systém mercurio -optimalizace pro vyhledávače - SEO -registrace domén a zajištění hostingu -zálohování dat -záchrana a obnova ...

Web design, SEO optimalizace stránek.

Poskytování, prodej: - hardware - hotové programy - programy na zakázku - programování, programátorství - kontrola vstupu docházky - kontrola přístupu na PC - snímače otisků prstu.

Služby: - tvorba webových stránek, internetových aplikací, intranet - grafické práce - návrhy firemního loga - reklamní bannery - vizitky, potisk reklamních předmětů - SEO.

Činnost: - správa optických sítí - poradenství v oblasti informačních systémů. - kamerové systémy

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Audity SW & HW. Komplexní a profesionální služby v oblasti SW auditu.

Vývoj, provoz a rozvoj informačních systémů..

Ekonomické informační systémy. PMM, spol. s r. o. vznikla v roce 1991. Od počátku se zaměřovala na vývoj software na míru a poskytování služeb koncovým uživatelům výpočetní techniky. Zaměření se rozšířilo také na produkty orientované pro široký trh. V těchto produktech jsou zúročeny několikaleté zkušenosti získané vývojem speciálních ...

Tvorba internetových aplikací: -WWW stránky -Internetové obchody -Vývoj internetových aplikací -Webdesign -Corporate identity -Optimalizace pro vyhledávače -Reklamní kampaně -Copywriting

Grafická a webdesignová agentura: - služby v oblasti grafiky, designu, webdesignu a reklamy - tvorba internetových stránek, grafické návrhy tiskovin, reklamní bannery a desítky dalších služeb a produktů.

Prodej: - výpočetní technika - programové vybavení. Vývoj, prodej, správa: - obchodní a účetní systém ExAct - verze pro DOS a Windows 95/98/NT - jednouživatelský a síťový provoz. Vývoj softwaru. Hlavním produktem firmy je ekonomický informační systém ExAct 4.5 pro DOS a následně podnikový informační systém Signys ®.

Vývoj, prodej: -systém pro správu realitních zakázek a řízení vztahu s klienty.

Grafika: - tvorba graficých návrhů - tvorba www stránek - návrhy log. Tisk: - DTP práce - bilboardy - brožury, letáky - vizitky, PF - reklamní předměty - trika, tašky. .

Tvorba, provoz: - komunikační sítě pro přenos dat, hlasu a obrazu. Integrovaná ochrana dat, komplexní řešení bezpečnosti. Počítačové a komunikační sítě na klíč.

Služby - vývoj hardwaru a softwaru. Dodávka, montáž, projekce: - zabezpečovací zařízení - silnoproudá a sdělovací technika - počítačové a řídící systémy.

Automatizace výrobních procesů. Výroba a servis jednoúčelový strojů a speciálních zařízení. Návrh a výroba: - software pro PC - databázové aplikace na míru - aplikace pro intranet / internet. Sběr a archivace dat, vizualizace technologických procesů. Měření a regulace. Doplnění výrobní technologie o systémy strojního vidění pro kontrolu ...

Správa výpočetní techniky: - správa Linux serverů - správa Linux Desktopu - virtualizace - webservery.