V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Zabýváme se automatizací výrobních a technologických procesů se zaměřením na oblast tepláren, elektráren a ochrany životního prostředí..

Ekonomické informační systémy pro firmy: -výpočetní technika -kompletní programové vybavení pro účetnictví, mzdy, majetek, sklady, zvířata -návaznost na vnitropodnikovou banku -jednoduché účetnictví -software na zakázku -poradenská činnost při zavádění a údržbě-software.

Služby: -poskytuje a nabízí rychlé bezdrátové připojení k internetu pro firmy i pro Váš domácí počítač. Písek a okolí.

Sídlo firmy: -U Mlýna 2305/22, 141 00 Praha 4 Tvorba, vývoj, zavádění, servis: -informační systémy postavené na ESO 9 Intranet Technologii, komplexně připravené na vstup ČR do EU -software. Určeno pro výrobní a obchodní společnosti. Řeší problematiku řízení a plánování financí, obchodu, marketingu, servisu a logistiky, evidence ...

Výroba: - software - webdesign - flash animace - bannery. Služby: - servis elektrozařízení. Maloobchod, prodej, e-shop: - zdroje - adaptéry - měniče napětí - nabíječky.

Služby: -internetové připojení -telekomunikace -pojištění -zhodnocení vkladů -instalace a opravy elektrozařízení

Jsme specializovaná softwarová společnost zaměřená na vývoj a distribuci systému pro komplexní řízení staveb, oceňování stavebních prací, tvorbu rozpočtů a kalkulace nákladů. Hlavním produktem je systém euroCALC 3, který je průběžně vyvíjen tak, aby plně splňoval náročná kritéria zákazníků a současně zahrnoval aktuální trendy ve ...

Tiskárna. Tisk: - tiskoviny - časopisy. Reklamní činnost. Webové prezentace. Animace. 3D foto. Fotoprodukce.

Komplexní internetová řešení. Webové služby, grafický design, hosting, interaktivní reklama, fotografie. Redakční systém WI-CMF, eshop platforma.

Jsme tu, abychom Vám, živnostníkům a menším firmám pomohli, jako každý správný buldozer webdozer, vytěžit z online prostředí maximum..

Reklamní činnosti, reklama: -grafický design -www prezentace, CD-ROM prezentace -fotoateliér -signmaking.

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

TISKÁRNA-INTERTISK: -ofsetový tisk -výroba obalů -sítotisk -flexotisk -design -samolepky -fotografie -potisk dárků -tvorba www stránek.

Dodávky: - informační systémy z oblasti služeb, výroby, financí a utilit. Konzultace, analýzy, studie. Vývoj: - software na zakázku - mobilní aplikace.

Virtuální prohlídky, 3D prezentace a virtuální katalogy. Výroba virtuálních prezentací pro web a CD.

Informační systémy pro státní správu, města a obce. Informační systémy pro energetiku.

Služby: - vytváření software na zakázku - realizace www stránek - tvorba internetové obchody - databázové aplikace na internetu - systémy pro aktualizaci dat na internetu bez znalosti programování - správa sítí a komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky výpočetní techniky, software a spotřebního materiálu - školení

Tvorba www stránek, pokladních systému a aplikací.

Pobočka. Služby: -vývoj software pro telekomunikační společnosti..

Předmět podnikání: -činnost organizačních a ekonomických poradců -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -pronájem vlastních nemovitostí s poskytováním jiných než základních služeb spojených s pronájmem -poskytování software .

Správná cesta pro Vaše zviditelnění na internetu. Pro vytvoření profesionální prezentace nemusíte být programátorem, nabízíme skvělé prostředky pro vytvoření osobních a firemních stránek, blogů, e-shopů a fór. Naším cílem je nabídnout vám vše, co potřebujete k běhu a správě plnohodnotné webové prezentace.

Činnost: - vývoj a prodej softwarových aplikací pro stavebnictví a architekturu - prodej výpočetní technika

Společnost Elevator od svého založení v roce 2004 vyvíjí a implementuje webové aplikace. Pro své zákazníky realizuje vlastní koncepty řešení, s důrazem na individuální komunikaci firmy, dlouhodobé finanční úspory a zjednodušení některých procesů.