V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Reklamní agentura: -webdesign - tvorba www stránek -tvorba katalogů a prezentací na CD -prezentace na výstavy -laminování -software na zakázku -velkoplošný digitální tisk -grafické studio.

Nabízíme: -kompletní služby v oblasti www stránek -webové prezentace -jednoduché www stránky -jednoduché internetové obchody i kompletně administrovatelné profi e-shopy.

Systém pro profesionální tvorbu a zpracování testů a dotazníků prostřednictvím sítě Internet.

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Zpracování dat, služby databank a správa sítí. Velkoobchod, maloobchod - antivirová ochrana Panda. Služby expertní, znalecké, školící a poradenské v oblasti radiového boje, software, běžných i speciálních telekomunikací (satelitní a televizní technika, příjem a rozvody signálů), ...

Zhotovení: - programy na míru - počítačové programy na zpracování dat - software - programátoři.

Zahraniční zastoupení IBM, pobočka. Výroba, prodej, instalace, oprava, servis, poradenství: -počítače, PC, notebooky -kancelářská, výpočetní technika IBM -telekomunikační technika, telefony -tiskárny -pokladní systémy -příslušenství, hardware -počítačové sítě. Služby: -školení uživatelů techniky IBM -tvorba, umístění www ...

Nabízíme komplexní IT řešení pro Vás i Vaši firmu. Tvorba software na míru, implementace informačních systémů, výroba měřících a kalibračních přístrojů, tvorba a správa webových stránek, SEO optimalizace, internetový marketing ani corporate identity pro nás nejsou problém.

Poradenská činnost: - zajištění výpočetní techniky.

Služby: - tvorba webových prezentací - velkoplošný tisk - grafické studio - marketing

Návrh, výroba a dodání počítačové domácí a malé firemní servery. Konzultace a analýza IT řešení. Návrh, realizace a nastavení systému pro správu dat. Vypracování plánu rozvoje IT technologií ve Vaší firmě. Implementace serverového systému. Technická podpora, školení, lekce, prezentace a semináře.

Činnost: -služby kancelářské a výpočetní techniky -prodej a servis PC, monitorů, napájecích zdrojů, tiskáren a dalšího příslušenství -návrhy a kompletní instalace počítačových sítí MS-Windows XP/2000/NT/98/95 -správa počítačových sítí s garancí termínu servisního zásahu -správa výpočetní techniky s možností ...

Vytváříme internetové stránky a specializujeme se na copypwiting - psaní reklamních textů. Provozujeme online média a poskytujeme poradenství a školení v oblasti internetového marketingu.

Služby: - návrh řešení informačního systému, - dodávka a instalace zařízení..

Dodávky a servis výpočetní techniky. Realizace a úpravy kabeláží včetně dodávky síťových prvků, Výhradní dodavatel MailCleaner - ochrana proti spamům. Realizace kompletního kancelářského systému na platformě Linux. Správa serverů.

Společnost Network Media se zabývá tvorbou e-shopů a internetových prezentací. Vytvoříme Vám grafiku na míru a Vaše webová prezentace či e-shop bude obsahovat funkcionality dle Vašich přání. Poskytujeme dále služby v oblasti SEO, PPC reklamy. Díky spolupráci s dalšími společnostmi jsme schopni zajistit také reklamní předměty všeho druhu s Vaším ...

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

POČÍTAČE - SÍTĚ - SOFTWARE Analýza - Projektování - Dodávky - Správa a údržba

Poskytování software a služeb v oblasti informačních technologií.

Počítače-software. Výroba bezpečnostního internetového softwaru pro malé a středně rozsáhlé sítě, se specializací na síťové firewally a bezpečnost interní firemní komunikace.

Webové a grafické studio LucziDesigne nabízí služby v oblasti tvorby webových stránek, webdesignu, kreativního designu, grafiky, tvorbu aplikací a SEO služeb.

Produkty hardwarové platformy: - servery HP, IBM, INTEL, Acer, Fujitsu-Siemens - počítače TRILINE - notebooky - periferie, počítačové a síťové komponenty - multimedia, digitální kamery, fotoaparáty - servis a údržba výpočetní techniky Produkty systémové platformy: - dodávka, instalace, servis sw produktů Microsoft, Citrix Služby: - ...

Služby: -grafický design -tvorba internetových prezentací a aplikací -webhosting.

Dodávky: - software pro kalkulaci - normování jídel a vyúčtování prodejních středisek s ekonomickým vyhodnocením.