V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Internetové služby: - e-shopy - grafické návrhy - webové stránky. Produkce: - ozvučení firemních akcí - videoprojekce - pořádání kulturních produkcí.

Prodej, servis: - výpočetní technika - software - správa počítačových sítí - webdesign.

Nabídka IT kurzů a licencí k softwaru pro modelování, správu podnikové architektury. Procesní řízení.

Nabízíme již založené ready made společnosti (s.r.o., a.s., SE, dluhopisové nebo offshore společnosti) se 100% splaceným kapitálem, připravené k prodeji. Zajistíme založení nové společnosti a zápis do obchodního rejstříku již do jednoho týdne. Nabízíme poskytnutí sídla firmy na zvolené adrese vč. přebírání a přeposílání pošty a doprovodných ...

Prodej, servis: -počítačové sestavy -tvorba internetových prezentací.

Internetové studio. Činnost: -systémová integrace -vývoj, implementace a servis vlastního otevřeného aplikačního systému -vedení účetnictví a ekonomické poradenství -internetová připojení -datové a internetové služby -tvorba WWW prezentací -výroba CD prezentací a katalogů -prodej a instalace značkového software.

Nabízíme tvorbu webových prezentaci, reklamní grafiky a propagačních materiálů.

Údržba, čištění, montáže, opravy a instalace: -výpočetní technika -sítě.

Prodej, servis: - výpočetní, telekomunikační technika.

Počítače, tiskárny, spotřební materiál; poradenství; Software speciální a zakázkový. Programy pro: -sanitky -oceňování nemovitostí -tisk složenek -mzdy.

Přední český dodavatel: -CAD a GIS systémů -hardwarových řešení -IT infrastruktura-HW, SW, software -inženýrské aplikace pro projektování -GIS produkty a služby -informační systémy pro dopravu -informační systémy pro logistiku. Vývoj produktů v oblasti dopravních informačních systémů.

Informační technologie, informační systémy. Služby: - výroba kancelářských počítačů SMIT velmi malých rozměrů - poradenství ICT, IS, ISMS - management bezpečnosti informací ISMS - komplexní správa a dodávka ICT.

Prodej a správa výpočetní techniky. Opravy počítačů a techniky. Nabídka školení práce na PC a pomoci při problémech s počítačem.

Komplexní služby v oboru výpočetní techniky: -prodej řešení a komponentů firem Hewlett-Packard, Fujitsu-Siemens, IBM, Cisco, 3Com a Microsoft -instalace produktů -záruční a pozáruční servis -outsorcing -servisní podpora sítí a systémů -vývoje software na zakázku -dodávky a implementace informačních systémů.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářská technika - IT technologie - elektronika - HiTech - kybernetika.

Dodávky komunikačních serverů a digitálních pobočkových systémů. Implementace technických a programových prostředků počítačové telefonie.

TYHAN Prodej, oprava, servis: - výpočetní, kancelářská a telekomunikační technika - mobily, mobilní telefony - příslušenství - pouzdra, držáky, kryty, přívěsky - autorizovaný dealer O2, T-mobile - smlouvy, převody smluv - poskytovatel bezdrátového internetu - bezdrátový internet - síť TTNET Servis, oprava: - počítače ...

Tvorba webových stránek, pronájem e-shopů a vývoj softwaru. E-shop: - autoalarmy.

- systémová řešení "na klíč" IT/Intranet/Internet - poradenství a odborné konzultace v oblasti IT a telekomunikací; vypracování posudků - poradenství v oblasti výběru poskytovatele pro připojení k síti Internet - konzultace a poradenství v problematice doménových jmen..

Správa stanic a serverů na platformách MS Windows, Linux, Mac OS X. Administrace sítí, firewallů, routerů. Komplexní řešení HW problémů. SW - péče o firemní software - MS Office, antiviry, účetnictví.

WebCorp je design & development studio, založené v Praze, specializující se na vývoj aplikací, web design, flash animace, print design.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a příslušenství.

Vývoj a návrh informačních a redakčních systémů. Tvorba webových aplikací..

Vývoj software, outsourcing. Návrh a implementace systémové a aplikační infrastruktury.