V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Systémový integrátor. Komplexní služby v oblasti servisu IT. Návrh, dodávka, provoz: -informační systémy -poskytování služeb a autorizovaný servis v oblasti informačních technologií.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Výroba, zpracování: - informační grafika - počítačová grafika.

Prodej: -telekomunikační technika. Výstavba: -počítačové sítě.

Tiskárna. Grafické studio. Kompletní reklamní servis: - návrh loga - zhotovení vizitek, letáků, propagačních tiskovin, plakátů, - polep obchodů, aut, cedulí - tvorba billboardů, plachet - tvorba www stránek - potisk reklamních předmětů.

Zabýváme se technologiemi v oblasti internetu. Spravujeme a vytváříme webové stránky.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika: -počítače, počítačové sestavy -komponenty, příslušenství -software SW, hardware HW.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

Pohotovostní servis a údržbu počítačů. Hardware i software. Tvorba www stránek.

Tvorba www stránek. Prezentace firem na Internetu. Tvorba stránek.

programátor PHP, xHTML, CSS, SEO. Tvorba webových šablon, prezentací, vývoj aplikací. Freelance spolupráce, PHP programování

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače (PC) -počítačové sestavy. Služby: -instalace software -programování -odvirování.

Výroba: -videopořady a reklamy -prezentační CD-ROM disky -videoklipy -CD video. Tvorba: -www stránky pro internet -BETACAM, DIGITAL, S-VHS, VHS střihové pracoviště. Digitální zvukové studio. Rychlodabing. Přepisy: -profesionální formáty -8mm film na video. Titulkování. 3D animace. Barevný tisk přebalů a ...

Dopravní informační systém v Evropě. Služby pro autodopravce (dispečink): - vytěžování vozidel

E-shop. Služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, maloobchod, servis: -výpočetní technika -software -příslušenství -správa sítí -technické video - výroba (instruktážní filmy) -tvorba www.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Manažerské služby v oblasti řízení obchodu a financí.

Dodávky: - účetní software, programy pro účetnictví. Školení a semináře

Grafické a webové studio: - tvorba www stránek - tvorba loga, logotypy, vizitky - internetový marketing - webhosting - redakční systém (CMS). Tisk propagačních materiálů.

SIR SOFTWARE Ostrava. Software: -poradenství -oprava, servis. Renovace, dodávka, prodej: -tonery, tonerové kazety pro laserové tiskárny -kopírky -inkoustové tiskárny.