V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Inforychle.cz - Vaše silná stránka. Moderní portál plný informací a zábavy. Hlavní záměr vyhledávání firem, odkazů, www stránek a zpravodajství. Web obsahuje: katalog firem, slovník, hry online, tv program, mapy, horoskop, email, počasí, zprávy,

Činnost: - připojení k internetu - prodej, servis výpočetní techniky - prodej GPS zařízení nejen do automobilů - instalace a servis strukturovaných kabeláží - poskytováním hlasových služeb - Alberon VoIP - webhosting

Zeron internet pro Hlinsko - připojení k internetu pomocí bezdrátové technologie Wi-Fi: Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software VOIP služby obchod s výpočetní technikou

Vývoj, prodej softwaru: -redakční systémy -webové stránky -internetová řešení -prezentační, multimediální CD a DVD -vzdělávání na CD-ROM zábavnou formou pro školy i jednotlivce -výukové programy -dějepis, přírodopis, sluneční soustava, svět rostlin, vzduch (přírodopis, biologie, fyzika, společenské vědy, ekologie).

Připojení k Internetu. Správa počítačových sítí. Prodej: -výpočetní technika

Výpočetní technika a její příslušenství. Vydávání počítačových programů (software) a dat. Nespecializovaný maloobchod.

Prodej: - jazykový a ekonomický software. Překladatelské a tlumočnické služby. Účetnictví - poradenství, vedení, zpracování.

Návrhy a realizace počítačových sítí. Nabídka webdesignových, hostingových a programátorských služeb i lektorské činnosti. Servis GSM telefonů.

Tvorba vystavování špičkových www stránek a informačních systémů pro Internet (webdesign, webhosting).

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti internetové reklamy a marketingové komunikace. Kreativní návrhy, grafické zpracování tiskovin, firemní identita (návrh loga, propagačních materiálů), obalový design, návrhy potisku aut, billboardy. Realizace webových prezentací, e-shopů, online produktových designérů, aukčních portálů, slevomatů, SEO ...

Vývoj, výroba, prodej: - pohony - EC motory - Elektronika - Software. Fakturační adresa: Krásnohorské 994 Náchod

Oprava, servis - počítače, PC. Správa počítačových sítí.

Spolupráce se společností IBM: - partner roku v kategorii Servery a storage IBM - nejlepší prodejce IBM Software - nejlepší prodejce IBM Tivoli Software - IBM Premier Business Partner - Centre of Excellence Systémová podpora: - systémové služby pro UNIX, Microsoft, Linux - podpora hot-line a řešení havárií, návrhy řešení ...

Společnost je nositelem certifikátu ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, ISO/IEC 20000-1:2006, ISO/IEC 27001:2006. Společnost ANECT se zabývá zaváděním a správou informačních a komunikačních technologií do prostředí vnitřních sítí státní správy a středních a velkých společností. Zaměřuje se na implementaci infrastruktury ICT, její provoz, bezpečnost ...

Prodej: - multimediální software - počítačové sestavy. Výroba: - grafické produkty. Provoz nahrávacího studia.

Tvorba, návrhy: - webová, firemní, reklamní grafika a design.

Prodej: -vlastních počítačové sestavy -jednotlivé komponenty -periferie -software a počítačová literatura. Rozšiřování počítačových sestav. Opravy počítačů. Instalace PC sítí.

Správa počítačových sítí. Poradenství v oblasti informačních technologií. Dodávky hardware i software.

Prodej, vývoj: - software na zakázku.

Vývoj, výroba: - software na zakázku - aplikace pro státní správu, zdravotnictví, cestovní kanceláře.

Služby: - poskytování připojení k internetu a služeb s tím spojených - server hostingu - web hosting - poskytování služby VoIP telefonie - správa telekomunikačních systémů - správa, výstavba a audit datových sítí - kabelových i bezdrátových - správa dat - servis výpočetní techniky – opravy pc Maloobchod: - výpočetní technika.

Poskytovatel internetových služeb. Služby: - připojení k internetu - metalické, optické, bezdrátové sítě - kamerové systémy - IP kamery - správa sítě - VoIP - tvorba webových stránek.

Tvorba profesionálních webových stránek a redakčních systémů. Specializujeme se na kreativní webdesign, návrhy, loga, CMS, rezervační a realitní systémy.