V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Pobočka. Projektování, komplexní dodávky, montáž, software pro: - automatizaci, automatizace - SCADA systémy - nízké napětí, vysoké napětí - NN, VN, elektroinstalace. Řízení technologických procesů.

Reklamní výtvarník a webdesigner Galerie: - autorské výstavy výtvarného umění, obrazy, grafika - autorská keramika, historické sklo, umělecké kovářství, řezbářství. Prodej: - obrazy výtvarníků z celé republiky i zahraničí-krajinomalby, květinové motivy, zátiší i abstraktní malby, grafické listy volné, i v paspartách, fotografie - ...

Služby: - audity, návrhy, instalace firewalových systémů - antivirové, antispamové služby - registrace a provoz domén - domény vasefirma.ostrava.cz - návrh a tvorba www stránek - provoz emailových schránek.

Služby: - webdesign - webhosting - outsourcing správy sítě - připojení - datové služby - informační systémy.

Naše služby: - tvorba www stránek - webdesign - webhosting.

Tvorba software včetně vyhotovování programů na zakázku a instalace síťového prostředí. Zaměřením jsou to především programy pracující v reálném čase, ´monitorování a řízení technologických procesů, sběr a vyhodnocování dat z technologických procesů, software pro dispečerská pracoviště, software pro ústředny EPS a EZS, databázové aplikace. ...

Prodej a servis výpočetní techniky - poskytování správy sítí

Vývoj: - softwarové aplikace.

Attraction je společnost poskytující komplexní služby v oblasti internetových aplikací. Komplexní služby od poradenství v oblasti internetu, přes strategické plánování, design, fotografii, multimédia až po specializované programování na bázi ASP, PHP, ORACLE atd. Nabídka služeb: - poradenství v oblasti Internetu - Corporate Web ...

Inter-Informatics dodává zákaznická řešení a ICT služby v oblasti podnikových informačních systémů a státní správy. Inter-Informatics dále poskytuje inženýrské a konstrukční služby v oblasti letectví, kolejových vozidel, dopravní techniky, energetiky a obecného strojírenství.

Prodej, servis: -počítače -výpočetní technika-HW -software-SW.

Služby: -tvorba webových stránek, webdesign. -objednávkové, prodejní systémy (B2B, B2C).

Vývoj, výroba: - ekonomický informační systém MARK.

Realizace, grafika a provoz internetových stránek. - tvorba webových stránek - tvorba e-shopů - aktualizace internetových stránek - programování aplikací.

Vývoj, realizace: - informační systémy - ekonomické systémy - systémy pro bankovnictví - komplexní služby v oblasti monitorování, správy a zabezpečení počítačových sítí - telekomunikační aplikace - legacy virtualizace

Tvorbawww - profesionální tvorba www stránek, e-shopy, webdesign, 3D grafika, firemní prezentace, intranet

Tvorbawww poskytuje následující služby: tvorba www stránek, SEO optimalizace, webdesign, redakční systém, statistiky návštěvnosti.

Počítačové služby: - počítačové kurzy a školení, - programování na zakázku, - informační systémy, - webové prezentace a aplikace.

Služby: -tvorba webových stránek, webdesign -tvorba software na zakázku -správa počítačových sítí -vytváření a certifikace klíčů k digitálnímu podepisování a šifrování. Prodej: -výpočetní technika, počítače PC, hardware.

Partner americké firmy Cisco Systems, Inc. Produkty: -směrovače -přístupové servery -rozbočovače -LAN přepínače -ATM přepínače -firewally -software pro správu sítí. Služby: -realizační studie -konzultace -prodej, instalace a servis -konfigurace -školení.

Služby: -návrh, analýza, vývoj informačních systémů.

Poskytujeme software pro účetnictví, všechny daně a mzdy včetně pronájmu a servisu informačního systému Apolo.

Dodávky programového vybavení pro osobní počítače. Poskytování licenčního poradenství.

Služby: -tvorba webových stránek. -registrace domén. -webhosting.

Vývoj, prodej: -software -informační systémy