V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Řízení firemních procesů, optimalizace výkonů společnosti: -CRM - řízení vztahu se zákazníky -řízení projektů a zakázek -EDM - správa elektronické dokumentace -řízení a sledování času (Time management) -workflow a řízení procesů -testování znalostí, dotazníky. Produkty a služby: -konzultace -analýza procesů a potřeb -návrh ...

Správa, dodávka, servis, zabezpečení: - počítačových sítí a technologií - kompletní outsourcing včetně dodávky hardware.

Výroba, tvorba: -www stránky -grafika -grafický design

Provider připojení na internet. Prodej: -počítače a příslušenství -sítě a servery -připojení na internet -komunice -navigační systémy.

Opravy: - počítače - notebooky. Zálohy dat, reinstalace operačních systému, výměny poškozeného HW a čištění. Návrhy a kompletace počítačových sestav, dle požadavků zákazníka. E-shop.

Prodej: - software - hardware. Služby: - programování - poradenství v oblasti VT - správa sítí a podpora v oblasti MS produktů.

Tvorba, správa, údržba a optimalizace internetové PPC reklamy, optimalizace stránek SEO, copywriting, optimalizace a zviditelnění stránek ve vyhledávačích, aby byla na první stránce, online marketing.

Služby: -účetnictví vedení jednoduchého a podvojného -poradenství daňové, finanční a ekonomické -zpracování daňových přiznání všech druhů daní. Prodej: -účetní software. Jeden měsíc vedení účetnictví a poradenství zdarma. Nákup a prodej zboží.

Nákup, prodej: -hardware, software, schraňování dat reklamou. Výroba: -hardware, kompletace PC sestav -vývoj softwaru pro firmy a koncové zákazníky.

JetSoft je softwarová společnost zabývající se poskytováním komplexních služeb v oblasti vývoje, implementace a správy podnikových informačních systémů. Kromě dodávek podnikových IS na klíč nabízíme vývoj nadstaveb pro již existují aplikace nebo jejich datové propojení.

Prodejna: - výpočetní technika - programové vybavení(software).

Studio zabývající se tvorbou webových stránek, web designem, seo optimalizacemi a servisem v prostředí internetových prezentací.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích.

Správa dokumentů ve Smart Share ECM umožňuje více než Document Management System DMS. Správa obsahu smluv, dokumentace, formulářů a předloh s inteligentním vyhledáváním, správa dat, projektů i firemních procesů šetří spoustu Vašeho času.

Na webu životopisvzor.eu naleznete elegantní životopis vzor aktuální formulář pro rok 2012, kterým se můžete inspirovat.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Nabídka: - vývoj aplikací - rezervační systémy - webové integrace a portály - publikační systémy (CMS) - design & multimédia - e-Marketing - podpora a helpdesk - školení uživatelů - konzultační služby.

Služby: -webdesign -webhosting.

- LEMA Prodej: -výpočtení technika -hardware -software -mobilní telefony.

Správa a servis - počítačové sítě - informační systémy Připojení k internetu pro domácnosti a firmy