V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Služby: -grafické návrhy, design -reklamní tiskoviny -plotrové poutače a polepy -digitální fotografie -tisk -tvorba www stránek -mediaplán -full service.

Činnost: - vývoj webových aplikací - hostingové služby.

Společnost ISIS, spol. s r. o. byla založena v roce 1991 partnery se zkušenostmi s vývojem a nasazováním komplexních podnikových systémů řízení výroby a odbytu. Zaměření společnosti: - vývoj a dodávky stravovacího SW - dovoz a prodej špičkových pokladen POSIFLEX.

Ověřování mechanických veličin měřením: -tenzometrická měření. Tvorba sw (software) pro účely měření a vyhodnocení: -vážení hmotnosti -určení polohy těžiště rozměrných konstrukcí -programy pro přenos dat -sběr dat pro náledné analýzy. Výroba, opravy (repase), montáž měřidel. Soudní znalec pro oblast: -měření a odhady cen měřící ...

Zavádění CAD technologií a zpracování 2D/3D digitálních projektů: -dodávka software na míru pro výrobní a obchodní firmy s nábytkem, okny, dveřmi -kompletní dodávka CAD systémů včetně jejich následné podpory a školení -vývoj a prodej speciálních programů a nadstaveb k CAD/CAM -zpracování 2D/3D ukázkových projektů -tvorbu 3D ...

Podnikový informační systém. Dodavatel podnikových informačních systémů. Široké spektrum nástrojů pokrývá řízení podnikových procesů v oblasti: -financí, nákupu, prodeje -výroby, zakázek, řízení servisních činností -CRM a dále v oblasti reportovacích nástrojů. PRODUKTY : -Epicor -iScala -Scala -ERP.

Tvorba www stánek, eshopů, baneru, reklamy, firemní identity, potisků vozů a mnoho dalšího.

Vývoj a distribuce informačního systému EFA (software pro Facility Management). Provádění digitalizace, pasportizace, zaměřování skutečného stavu budov. Elektronická správa nemotivostí, technologií, zdravotnické techniky.

Návrh, dodávka, montáž: - přístupové systémy - řídící systémy.

Prodej, servis: - kancelářská, výpočetní technika.

Zajišťění provozu a rozvoj informačních technologií ve společnostech. - IT strategie - správa hardware a software - projekty a specializovaná řešení - návrh a stavba COM Serverů na míru - prodej hardware a software - výroba serverů na míru pod značkou COM Server - VOIP firemní řešení Služby a řešení společnosti COM Group jsou určeny ...

Grafické studio. Služby: -grafické práce. -webdesign.

2GD typo*graphic- grafický design, typografie, úprava knih. Služby: - grafický design - vizuální styl - logotyp - corporate identity - knihy - merkantilní tiskoviny - marketingové kampaně - SEO optimalizace - webové stránky - 3D grafika.

Grafický design a webdesign: -tvorba internetových stránek a jejich webdesign -programování internetových stránek v Html, XHtml, CSS, DHtml, JavaScript, PHP a MYSQL -tvorba uživatelsky vstřícných internetových rozhraní a designu k interaktivním aplikacím tzv. Grafical User Interface (GUI) -DTP práce a tisková ...

Provozujeme online systém pro vypisováná elektronických výběrových řízení a e-aukcí - Vyjednáno.cz a další nástroje pro zefektivnění firemních procesů.

COMPELSON je výrobcem periferií pro čipové karty i společností vyvíjející software - od vývoje ovladačů a low level softwaru, po sériově prodávané aplikace.

Prodej informační technologie. Školení.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - renovované náplně do laserových tiskáren - registrační pokladny. Služby: - připojení k internetu - správa počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Prodej a vývoj inteligentních mikroprocesorových jednotek pro prostředí GSM.

Montáže, servis a údržba bezpečnostních a IT technologií