V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Nabídka služeb při provozování Vašeho informačního systému: - Linux (ReHat, SuSE, Caldera) - Windows NT/2000 - HP-UX - Oracle SW, IBM Informix, MS SQL Server - Server Lotus Domino a stanice Lotus Notes - Správa serverů LAN a WAN, Mail a Web servery - Správa PC

Vývoj software ArcEkIS je komplexní IS pro: - leasingové a faktoringové společnosti - družstevní záložny, banky Umožňuje zpracovávat velké objemy dat a jejich průběžné odkládání, provozovat velmi různorodé agendy, je nezávislý na operačním systému a DB platformě, má jazykové a legislativní mutace, snadno integruje cizí aplikace, má vysoký ...

Administrátor linuxových serverů. Profesionální správa a údržba Linux serverů po stránce software i hardware vybavení: od zajištění provozu aplikací, analýzy důvodu přetížení, řešení problémů s dostupností až po vyvažování zátěže (tzv. load balancing) mezi více stroji. Specializace na ladění a optimalizaci databází a serverů tak, aby ze sebe ...

Služby: - Vytváření vztahů s médii - Tvorba PR strategií - Komunikace B2B - Projekty podpory prodeje - Návrhy a realizace společenských akcí - Tvorba obsahu - Mediální školení - Tvorba firemních tiskovin - Direct marketing - Výběr a nákup médií - Uvedení produktu na trh - Produkce - Tvorba a provoz webových stránek.

Tvorba www prezentací, internetové i plošné reklamy. Správa webového prostoru Firemnet. Prodej a instalace počítačových komponentů a příslušenství.

Dodávky a poradenské služby ohledně programů na zpracování dat(software).

Činnost: - vývoj výukový software - vzdělávací aplikace - e-lerning aplikace.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Zajišťujeme: - vysokorychlostní připojení k síti Internet - internetová telefonie VoIP - servis výpočetní techniky.

Komplexní služby v oblasti: -personalistiky -zpracování mezd a řízení lidských zdrojů.

Služby: - konzultační a poradenské služby v oblasti interaktivních médií, - emarketing, - web design, - programování a správa webových aplikací, - webhosting, serverhosting.

INTERNET: -připojení na internet -kompletní služby. Prodej zboží: -distributor firmy Ferimex v ČR -kabely, antény, koncovky, DVL -příslušenství k počítačové síti.

Služby: - dohledové centrum sití a serverů - IT služby a řešení - digitálni reklama - reklamní předměty - webové portály - webhosting - multimediální satelitní televize.

Činnost: - kompexní služby v oblasti internetu - tvorba e-shopů - tvorba www prezentací a aplikací - internetový marketing - optimalizace stránek pro vyhledávače - návrh a správa reklamních kampaní - tvorba reklamních bannerů - webdesign, webhosting, správa domén, copywriting.

Anténní, satelitní a internetové rozvody pro rodinné i bytové domy, družstva, společenství vlastníků, hotely a penziony. Ozvučujeme bary, restaurace, obchody a jiné komerční prostory kvalitními sestavami firem Pioneer a Bose. Poskytujeme vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu v Trutnově a okolí.

Systémová integrace. Výstavba: - informační technologie.

Komplexní správa IT, servis PC a periférií, servis Apple a periférií, správa sítí, outsourcing IT, servery, instalace software, programování aplikací, bezpečnost dat, servisní podpora 24/7, ISO 9001

Prodej počítačových sestav a příslušenství. Poskytování webhostingu.

Překlady do ruštiny a ukrajinštiny. Překlady www stránek. Registrace www stránek do katalogů a vyhledávačů Ruska a Ukrajiny. Překlad Vašeho inzerátu a jeho rozeslání na inzertní portály Ruska a Ukrajiny. Tvorba www stránek.

Kopírovací a tiskové centrum. Služby: -kopírovací, kopírování -tvorbu grafiky -webdesign -video služby -zpracovávání multimediální CD a DVD prezentace -knižní vazbu -hlubotisk -potisk textilu, triček, polštářků -potisk keramiky a skla -výroba puzzle až do formátu A3. Maloobchod, prodej: -CD, diskety, DVD, VHS ...

Vývoj, dodávka, implementace: - informační systémy včetně následné podpory ve formě správy systému - informační systémy pro maloobchod a prodejní řetězce - věrnostní systémy - informační kiosky - kontrolní a kamerové systémy

Pobočka. Návrh, dodávka, provoz: -informační systémy. -IT infrastruktura. -systémová integrace.

RETIS - Poskytovatel internetu: -bezdrátové připojení pro klienty ve Vysokém Mýtě a v Chocni