V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Nabídka poradenských služeb v oblasti softwaru.

Služby: -profesionální webdesign -grafický návrh webu -tvorba internetových stránek -SEO optimalizace. Vytvoříme web přesně na míru podle přání zákazníka, ať už se jedná o prezentaci firmy, e-shop, intranet atd. Profesionální webdesign za rozumné ceny.

Vysokorychlostní připojení k síti Internet. Internetová telefonie VoIP Prodej, servis: -výpočetní technika, software a spotřebním materiál pro tiskárny.

Lokalizace softwaru včetně nápovědy a dokumentace, odborné překlady.

Služby: - správa počítačových sítí, - outsourcing, - dodávka serverů, instalace a konfigurace serverových operačních systémů. Servis a prodej výpočetní techniky a tiskáren. Výroba SW na zakázku.

Grafické studio: - grafické návrhy - webdesign - tisk. Výroba: - logotypy společností - jednotný vizuální styl.

Poradenství: - konzultace, interní audity k certifikacím ISO 9001:2008, PEFC C-o-C, FSC CoC - finanční analýzy, podnikatelské záměry - sw aplikace, zpracování dat - konzultace k sw (MS WORD, EXCEL, psaní nápovědy, ... ) - ověřování původu dřevní suroviny 3. stranou - konzultace a příprava k certifikaci a recertifikaci PEFC CoC - ...

Poskytování připojení k internetu Tvorba www stránek a správa domén. Realizace počítačových a telekomunikačních sítí, telefonních rozvodů a ústředen.

Společnost ELEGIS s.r.o. se zabývá především vývojem, dodávkami a servisem komplexních podnikových systémů a specializovaných řešení pro stavební, výrobní, montážní, obchodní a distribuční firmy. V naši nabídce nechybí manažerské systémy, Business Intelligence (BI), portály a e-shopy. Dle přání a potřeb zákazníka dodáme I procesní analýzy včetně ...

Profesionální pokladní systémy nejen pro restaurace. Software Septim - pokladní systémy, POS, HW; kompletní řešení pro restaurace, jídelny, fastfoody, hotely a ost. Skladová a prodejní evidence, cenové kategorie pro hosty a evidence zákazníků, vyhodnocování provozu - obraty a analýzy, pokladny.

Vývoj, výroba: - software-informační systémy GORDIC pro státní správu a samosprávu. Webdesign - tvorba www stránek. Počítačová školení a kurzy.

Tvorba a pronájem e-shopů od inMarket. Software pro e-shopy inMarket lze provozovat formou měsíčního pronájmu či jednorázově odkoupit. Pronájem e-shopu je možný u všech nabízených variant již od 590 Kč za měsíc.

Systémy řízení (zavádění a podpora provozování): - Kvalita (QMS - ISO 9001) - Životní prostředí (EMS - ISO 14001) - Eco-Management (EMAS) - Bezpečnost práce (BOZP - OHSAS 18001) - Bezpečnost informací (ISMS - ISO 27001) - IT služby (ITSM - 20000-1) - Integrovaný systém managementu (IMS) - Interní audit - Školení - Ochrana utajovaných ...

Konzultační a poradenská činnost (Outsourcing) - Kompletními dodávky a servis výpočetní techniky, softwaru - Údržba, instalace a implementace informačních systémů - Návrh, realizace a správa počítačových sítí - Prodej telekomunikační techniky a elektroniky - Řešení bezpečnosti provozu počítačových systémů - Programování software na ...

Tvorba webových stránek (klasické webovky, e-shopy, diskuzní fóra, minisites atd.) i jejich správa jednoduše a levně, SEO & psaní článků pro weby (copywriting).

Tvorba stránek s vlastní editací Počítače Notebooky IT Webhosting Tvorba stránek 1. Tvorba webových stránek pro firmy, e-shopů, bannerů a vše co potřebujete pro prezentaci firmy na Internetu. 2. Tvorba osobních stránek s možností vlastní galerie, tvoření vlastních textů a ukládání dat.

Tvorba www stránek, neomezené volání. www stránky, www grafika, eshopy, webnode weby, prestashop eshopy, free web řešení, weby na zakázku.

Mezi naše hlavní činnosti, kterými se zabýváme, patří: Instalace a správa Linuxových serverů a aplikací Tvorba webových aplikací, internetové stránky, eshopy, bannery, apod... Hostingové služby, registrace domén, virtualní servery, konzultace.

Počítačová divize. Prodej a servis: - počítače - notebooky - softwar a příslušenství - oprava a upgrad počítačů - návrh a instalace počítačových sítí - nedotované GSM telefony - TWIST sady - GO sady - digitální fotoaparáty: - Olympus, Kodak, Canon.

Fotografické a grafické studio. Reklamní, produktová, modelingová fotografie. Fotografování svateb. Tvorba www stránek, webdesign. Grafické práce, retušování fotografií, DTP, vizitky, letáky, plakáty, svatební oznámení, hlavičkové papíry.

Tvorba webových stránek, optimalizace pro vyhledávače (SEO) a programování webových aplikací na míru. Dále nabízíme SEO audity, odborné konzultace, copywriting a správu www stránek.

Servis a dodávky výpočetní techniky, správa sítí - převzetí odpovědnosti, implementace OS Linux, Windows, intranetové a Internetové aplikace na klíč...