V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Občanské sdružení zajišťující v Českých Budějovicích služby svobodného internetu.

Společnost Extend IT poskytuje poradenství, konzultační služby a podporu nejen pro uživatele produktů fi rem Oracle, Microsoft a Citrix. Uplatňujeme moderní optimalizační metody, jako jsou virtualizace a cloud computing. Extend IT se transformovala ze společnosti Pythian Europe, která od roku 2008 poskytovala expertní služby a vzdálenou ...

Poradenství v oblasti výpočetní techniky. Tvorba internetových stránek. Správa počítačových sítí.

miraclIS, SE poskytuje rozsáhlé skupině zákazníků služby podpory a implementace podnikových informačních systémů na platformě SAP a branžových řešení na platformě SAP, jejíž standardní součástí je poradenství o možnostech, výhodách a případně i rizicích nasazení SAP včetně optimalizace procesů.

Služby: -měření, testování, analýzy světelných, elektrických veličin -počítačové zpracování dat -poskytování software -vývoj, výzkum elektronických obvodů. Poradenská, konzultační činnost.

Softwarová společnost. Společnost J.K.R. je autorem a dodavatelem podnikového informačního systému BYZNYS Win®.

Vytváříme zpětné odkazy pro www stránky pomocí ruční registrace do katalogů odkazů. Získáte tak více návštěvníků a větší odbyt pro zboží nebo služby, které nabízíte.

Služby: -vývoj a implementace software pro řízení jakosti výroby -vývoj a implementace software pro řízení výroby -vývoj software na zakázku -vývoj a výroba elektronických mikroprocesorových zařízení -projektování a realizace kontrolních pracovišť -odborné poradenské a konzultační služby v oblasti statistického řízení procesů ...

Služby: -Poskytovatel internetového připojení.

Služby: -tvorba www stránek a e-shopů -správa IT

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zprostředkovatelská činnost v obchodě Poradenská činnost v oblasti výpočetní techniky a informatiky Instalace, údržba a správa programového vybavení počítačů Automatizované zpracování dat Poskytování software Poradenská a konzultační činnost v oblasti obchodu, marketingu a podnikání ...

Gigant PC dodá profesionální a kvalitní služby v oblasti IT do Vaší firmy. Ať se jedná o serverová řešení nebo kompletní outsourcing IT, jsme tím pravým partnerem pro Vás. Všem našim zákazníkům je plně k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce Zběsilá podpora, která Vám pomůže řešit Vaše problémy. Činnost: - pronájem počítačů - ...

telemechaniky pro dálkové ovládání - GPRS/ETH, monitorovací systémy transformátorů, měření práce a bilanční systémy

Plantour - dopravní software, plánování tras a optimalizace tras, optimální vytěžování vozidel. Trackmanager - software pro dopravce pro sledování vozidel na trasách, detailní vektorové mapy celé Evropy, sofistikované optimalizační algoritmy.

Počítače: - výroba a prodej - software - poradenství a služby - počítačové sítě - na klíč. Prodej: - výpočetní technika - hardware - telekomunikační software - internet.

Komplexní příprava corporate identity od loga po aplikaci – vizitky, dopisní papíry, propisovací formuláře, rekl. předměty, kalendáře, PF…, profesionální sazba výročních zpráv, periodik, odb. publikací. Řešení na klíč, zajištění a dohled nad výrobou. Robin Martenek Kreativní grafické návrhy. Jednotný grafický design. Návrh logotypu. Návrhy a ...

Služby: - pronájmu datových okruhů - v oblasti bezdrátového přenosu dat Dodávky a instalace: - mikrovlnných spojů Zastoupení výrobců: - mikrovlnných spojů Summit Development a Ceragon

Společnost LAURYN v.o.s.: - vývoj software a informačních systémů - vývoj informačních systémů pro léčebné lázně a rehabilitace. - kompletní služby systémové integrace.

Prodej, maloobchod: -nové počítače -komponenty a periférie -sestavíme Vám počítač přesně Vašich představ a cenového limitu -velký výběr použitých repasovaných počítačů, bazar -levné použité počítače nabídka zboží je velká a stále ze mění Servis, oprava, modernizace, odvirování: -počítače, PC. Připojení k ...

Poskytování služeb spojených tvorbou specializovaného softwarového designu.

Výroba, vývoj: - internetové aplikace - webové stránky.

Nabídka kompletních služeb v oblasti internetu - grafika, e-shop, interinternetové stránky, www stránky, webové stránky, www prezentace, eshop, netový obchod, administrace, redakční systém, marketing, reklama, webdesign, webhosting, domény.

DATONA je moderní a osvědčený český pokladní a infomační systém pro obchody, služby a restaurace se kterým prodáte a uhlídáte cokoli. Informační a pokladní systémy DATONA můžete mít jako službu umístěnou v Cloudu DATONA. Jako službu nabízíme také kompletní pokladní systémy včetně platebních terminálů.

Služby: -ekonomický(mzdový) software (vyhotovování programů na zakázku, prodej hotových programů na základě smlouvy s autory) -vedení mzdového účetnictví -podpora uživatelů s firemními aplikacemi.