V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Modulární ekonomiský software: - pro obchod - pro služby - pro výrobu - pro stavebnictví - pro účetní firmy - pro peněžní a investiční společnosti - SW na zakázku - vedení účetnictví.

Základem nabídky řešení amotIQ sro je detailní znalost obchodních procesů u výrobních podniků v Čechách a zahraničí. Našeho klienta chápeme holisticky, což znamená, že pokrýváme oblasti finančních, vyrobních a logistických toků (ERP, SCM, JIT/JIS, CAQ a EDI).

Vývoj systému Newton určeného pro oční optiky a optometristy.

Činnost: - poskytujeme počítačové služby.

Společnost specializovaná na internetový marketing a webdesign pro český i zahraniční trh. Nabídka služeb obsahuje SEO, SEM, vytváření a správu PPC reklamních kampaní, tvorbu www stránek a zakázkového softwaru, analýzy webů a reklamy. Na internetovém trhu se pohybujeme již osmým rokem.

Poradenství: - informační systémy. Audit. Dodávka, implementace řešení pro výrobce dveří a oken.

Webdesign - tvorba a rekonstrukce webových stránek. Grafická tvorba - grafické návrhy: - loga - reklamy - značky - plakáty. Registrace do webových prohlížečů a kalatogů. Analýzy webu. Optimalizace pro vyhledávače SEO. Stavba a instalace sítí. Foto služby - foto dokumentace, tvorba katalogů, focení výrobků. Oprava PC hardwaru a ...

Služby: -Kernun Firewall+ ochrana voblasti síťové bezpečnosti při současném zachování intuitivní administrace prostřednictvím webového prohlížeče -Kernun Clear Web webový filtr orientovaný primárně na webové stránky navštěvované uživateli v ČR -Kernun UTM chrání a kontroluje cenné informace, data, firemní know-how, e-maily, protokoly, počítače, ...

Prodej, servis, oprava, vývoj: - ekonomický software, programy.

Nabízíme klientům automatizované on-line zálohování a archivaci dat. Mnoho firem si neuvědomuje hodnotu svých dat (účetnictví, e-mailů, databází...) a nutnost jejich ochrany před ztrátou pravidelným zálohováním, nejlépe do jiné lokality.

Grafické studio, 3D grafika, DTP zpracování tiskovin, reklamní agentura, web design, corporate identity, fotografické práce, úprava fotografí, digitální komunikace, obalový design...

Dodávání komplexních internetových služeb, poskytování registrace domén, webhostingu, dedikovaných serverů, webových prezentací na míru.

Softwarová společnost poskytující řešení v oblasti Internetu a intranetu. - vývoj krabicových produktů - zakázkový vývoj aplikací - hromadné rozesílání marketingových sdělení e-mailem Poradenství: - E-business - elektronické obchodování (prodejní systémy ....) - E-management - vnitřní komunikace, tok informací, kontrola jednotlivých ...

Služby: -konzultace, školení, semináře v oblastech kodifikace NATO -zpracování návrhu katalogizačních dat kodifikační agenturou. Informační systémy pro: -civilní a vojenskou logistiku a řízení skladů -kodifikaci materiálu dle pravidel Kodifikačního systému NATO -monitorování a vyhodnocování nukleární, biologické a ...

Softwarová řešení v oblasti internetu: -konzultace, webdesign, webhosting, e-commerce. Nástroje a platformy: -operační systémy UNIX/Linux, MS Windows NT/2000 -webové servery Apache, IIS -databázové systémy MySQL, Postgre, Oracle, MS SQL Server -skriptovací jazyky PHP, Perl, Visual Basic Script, JavaScript -značkovací jazyky HTML, ...

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.

Web Revolution nabízí kvalitní řešení webových stránek a online aplikací. Tvoříme sofistikované systémy, jejichž základem jsou vzájemně propojené a kooperující moduly. Počet a verze modulů pak tvoří aplikace s rozdílným výkonem a pořizovací cenou.

Kvalitní SEO optimalizace pro vyhledávače a internetový marketing naučí Váš web prodávat. Tvorba www stránek, vývoj webových aplikací a e-shopů. Software na míru.

Implementace informačních systémů Altus Vario a QI. Vývoj aplikací pro Android. Správa informačních technologií. Vývoj aplikací na zakázku.

Prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika - spotřební materiál. Servis: - výpočetní technika - počítačové sítě - komplexní služby IT.

PROFINETWORKS s.r.o.: - prodej počítačů - poradenství v oblasti IT - správa sítí - poskytování internetu - voIP - školení - veřejný internet - satelitní TV.

Vývoj, technologie, konzultace, prodej: -ekonomický software GORDIC -informačnísystém QI -spotřební materiál: -tonery, cartridge, pásky pro tiskárny a kopírky -papíry, diskety -obnovené tonery - 50% z ceny -výpočetní technika -sestavy PC dle přání, notebooky, netbooky, tablety -opravy, servis a údržba počítačů -počítačové ...

Prodej, maloobchod: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, PC, notebooky - tiskárny, skenery, monitory - PDA, MDA, mobily - GPS - příslušenství - spotřební materiál.