V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj, programování: -software na klíč, ekonomický software. Kompletní služby v oblasti připojení na internet: -zřizování domény 2.a 3.stupně -virtuální servery -pevné připojení bezdrátovou sítí.

Prodej a poskytování: -software.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky, software, Money S3, S4, pokladní systémy, satelitní a monitorovací technika. - montáž a správa sítí

Informační technologie. Softwarová firma vyvíjecí aplikace v databázovém prostředí Oracle a a operačnich systémech Linux/Unix, MS Windows.

Služby: -bezdrátové připojení k internetu -správa sítí -tvorba webových prezentací.

Služby: - daňové poradenství - vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky - prodej softwaru - kniha jízd a cestovní příkazy, digitální automapy, zálohovací systém Nors.

REALITNÍ KANCELÁŘ. Pronájem vlastních nemovitostí. Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Gemfor s.r.o. se specializuje na vytváření softwarových řešení pro mobilní komunikace.

- výroba reklam - grafická dílna - velkoplošný tisk - dtp - www stánky - světelné reklamy...

Prodej: - CAD programy - komplexní architektonický program - programy pro jednotlivé stavební profese - SW pro výrobce a prodejce oken.

Nabízíme: - informační služby - zpracování dat.

AZ Solutions se zaměřuje na: - bezpečnost IT - virtualizace VMWare - dodávky a implementace software - dodávky hardware - realizace a správa počítačových sítí - správa výpočetní techniky - IT outsourcing - webdesign - dodávky spotřební elektroniky. Spolupracujeme s výrobci, jako je např.: HP, IBM, Dell, Sun, Toshiba, Acer, ...

Vyvoj softwaru na zakázku. Jsme skupina zkušených programátorů pracujících v komerční sféře již od roku 1997. Máme zkušenosti s vývojem rozsáhlých windows i webových aplikací. Můžeme pro vás vytvořit firemní www prezentace, katalogy a obchody. Zabýváme se tvorbou softwaru na zakázku. Pro vývoj používáme .net platformu, jazyk C a databázi MS ...

Prodej výpočetní techniky. Správa a projektování počítačových sítí.

Účetnictví: - vedení daňové evidence. Tvorba webových stránek, e-shopů a jejich správa.

- Vysokozatezove online aplikace - Webhostingová řešení

Webdesign studio. Služby: - tvorba - internetové stránky, e-shopy, internetové obchody, firemní identity - webhosting - SEO (optimalizace pro vyhledávače).

Poskytování software pro podnikání: - vývoj a řízení životního cyklu aplikací, datový management a business inteligenci, řízení IT infrastruktury včetně bezpečnosti a zálohování dat, procesní řízení za užití prediktivní analýzy a portálu.

Nabídka služeb: - dodávky počítačů - notebooky - jsme autorizovanými prodejci značky Prestigio - sestavíme Vám konfiguraci přesně dle Vašich potřeb + dle požadavku nabízíme i repasovanou techniku (za velmi příznivé ceny) na vybrané modely poskytujeme slevy - doplňky - tiskárny, scannery, digitální fotoaparáty, klávesnice, myši, USB zařízení ...

Servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky Návrh a montáž sestav dle Vašeho přání Prodej značkových PC sestav firem Lenovo, Hewlett Packard ( HP ), Acer, HAL3000 atd. Prodej tiskáren firem Brother, Canon, Hewlett Packard ( HP ), Epson, Samsung atd. Prodej komponent, přestavby PC Pravidelné čistění a údržba PC a tiskáren Opravy ...

Systémová integrace, analýzya, dodávka školení: -informační technologie. Poradenství: -řízení společnosti -internetu. Tvorba a správa www stránek .

Vývoj, výroba, distribuce, servis: -projektování a realizace počítačových sítí -národní prostředí pro PC a tiskárny -výpočetní technika -poskytování služeb INTERNET.

Vytváříme: - přístupné a použitelné webové stránky - reklamní grafiku - tiskoviny - SEO optimalizaci pro vyhledávače.

Služby: -provádění elektroinstalace bytových, občanských a průmyslových objektů -hardware a software pro kotelny, výměníky a vzduchotechniku. Měření a regulace: -kotelny, výměníkové stanice -vzduchotechnika. Montáž, servis, měření: -čidla, měřáky, r egulátory, servopohony -směšovací ventily, řídící systémy kotelen.