V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Instalace, správa a servis počítačových sítí.

Naše firma nabízí tvorbu virtuálních prohlídek všech kategorií. Virtuální prohlídky může zákazník dále prezentovat na internetu, multimediálních nosičích nebo mobilních zařízeních. Vsěchny virtuální prohlídky jsou zdarma ukládány na naše servery na neomezeně dlohou dobu a tím nezatěžují Vaše webové stránky.

Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.

Služby: - webmail - internet pro firmy - internet pro domácnosti - hlasové služby - IP telefonie - security - IP videodohled - IP kamery

Výroba webových stránek: -SEO optimalizace a správa www stránek -od jednoduchých a cenově dostupných, až po E-shopy -možnost vytvořit webové stránky s možností redakčního systému, které si může i laik kdykoli upravovat a aktualizovat.

Poskytovatel internetu. Návrh, realizace, správa: -počítačové sítě LAN, WAN. Služby: -tvorba webových stránek. -webhosting.

Připojení k internetu. Servis výpočetní techniky a software. Tvorba webových prezentací.

Služby: -komplexní řešení pro výrobu a servis internetových stránek včetně designu a grafiky -SEO optimalizace -webhosting -registrace domén -poradenská činnost -služby v oblasti internetových stránek -služby pro marketing firem -internetové obchody -B2B -redakční systémy.

Reklamní agentura: - tvorba webových stránek, webové aplikace - řezaná reklama - velkoplošný tisk - grafické návrhy - celopolepy aut - polepy výloh - potisk na textil, PVC - gravírování - 3D reklama - prodej reklamních předmětů - fotografování všeho druhu. Tónování autoskel. Pronájem: - reklamní plochy - taneční ...

Bazar, prodej: -repasovaná výpočetní technika-monitory, počítače, notebooky, tiskárny, LCD -nová výpočetní technika.

Online reputation management: – ochrana pověsti na internetu - monitorování negativních informací o firmách - okamžitá ochrana klientů na internetu - zesílení pozitivních informací na internetu - E-zine a zvýšení prodeje - zajišťování právního zastoupení a ochrany v oblasti IT (internetového práva).

Tvorba, prodej a instalace: - software pro podvojné účetnictví DUEL ( pro systémy WINDOWS ) a STEREO ( pro systémy DOS ) - legislativní školení

- grafické studio - reklamní agentura - tiskárna - webdesign, tvorba www stránek, tvorba webu - fotoslužby - prodej výpočetní techniky - spotřební materiál

Návrhy, tvorba, prodej software: -účetnictví, mzdy -evidence skladu.

Tvorba, provoz, údržba, servis: -aplikace pro internet -www stránky -internetové prezentace. Školení: -internetové technologie.

Prodej: -výpočetní technika -počítače, software SW.

Provádíme: - správu a servis IT - tvorbu webu - IT poradenství.

Naše služby: - internetové prezentace - webové aplikace - webové integrace.

Grafické studio a architektonický ateliér: -profesionální vizualizace -animovaná 2D a 3D grafika -webdesign -reklamní materiály -tvorba prvků firemní identity -návrhy - plakáty, billboardy, vizitky, etikety ... .

Tvorba webových stránek a vývoj internetových aplikací, portálů a internetových obchodů na míru. Aktualizace a správa webových stránek.

Prodej, servis, oprava: -počítače -software -kancelářská technika -spotřební materiál.

ZMĚNA ADRESY - NÁM. SVOBODY 13, BLANSKO Fotoslužby, videoslužby: - ateliérové fotografie rodinného typu - produktové fotografie - dokumentární fotografie - grafické práce (návrhy letáků, plakátů apod.) - tisk digitální i ofsetový - tisk fotografií na textil, porcelán apod. - tisk a lepení billboardů - tvorba www stánek - natáčení ...

Služby: -webdesign, internetové obchody -vytvoření a správu PPC reklamy -tištěná reklama -marketing -SEO - optimalizace a poradenství ve světě internetového marketingu. Kancelář: - Kroměříž, Tovačovského 318/A.

OK artdesign. Grafické studio Otrokovice. Služby: -webdesign - tvorba www stránek, internetové obchody -grafické návrhy, tisk: -vizitky, letáky, plakáty.