V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Naše služby: - grafické práce - webdesign - návrh, tvorba a správa internetových prezentací.

-grafický návrh webové prezentace -seo optimalizace -základní programování webu -administrace webu (obsah stránek si můžete spravovat sami) -flashové prvky integrované do webdesignu -flashové intro -elektronické formuláře na zakázku -školení práce ve webové administraci -manuál k webové administraci -rozšíření o jednu jazykovou ...

Návrhy a dodávky počítačových sestav, mini počítačů, hardware a software. Záruční a pozáruční servis, opravy počítačů, zálohování, odvirování, instalace.

Maloobchod, prodej: - počítače - PC** - notebooky. Služby: - komplexní správa IT - outsourcing.

Naše služby: - správa počítačových sítí - servis počítačů - stavba počítačů na zakázku.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software -komplexní služby v oblasti IT

Služby pro akciové společnosti: -Valné hromady -Dividendy -Výroční zprávy -Zaměstnanecké akcie -Právní, účetní a daňové poradenství -Program AKCIE Divize eSolution : - správa a dodávky IT -business řešení v oblasti hardware a software - vývoj software, internetových aplikací a řešení na zakázku. Divize eCall: Divize ...

Návrh, realizace, poradenství, tvorba: - webové stránky, internetové stránky, webdesign - software, SW (ekonomický, organizační, správní atd., individuální požadavky dle přání zákazníka).

Znalostní a informační služby a systémy: - oblast databází.

Znalostní a informační služby a systémy: - oblast databází.

Služby: - bezpečnost informačních systémů - speciální SW pro rozsáhlé LAN/WAN sítě - outsorcing IT služeb - vývoj SW na zakázku.

Výroba, tvorba: -www, webové, internetové stránky -reklamní banery -databáze -animace -návrhy loga, logo a reklamní letáky.

Inspirace bydlení: - tento portál je určen všem, kteří hledají inspiraci pro své bydlení. Tento projekt vyhrál prestižní soutěž "Nápad roku 2010". Inspirujte se a chlubte se svými obrázky bydlení zdarma. Firmy zde mohou za poplatek prezentovat obrázky svých výrobků a realizací.

Tři hlavní obory činnosti: -programování a tvorba www stránek -počítačová grafika a grafické práce pro web -malířské a natěračské práce.

Provozujeme on-line aplikaci pro online dotazníky a ankety (CAWI). Můžete vytvořit on-line dotazník, poslat e-mailové pozvánky, automaticky vytvořit tabulky a grafy. Vzory online dotazníků. Výzkum trhu se zaměřením na on-line dotazníková šetření.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika (počítač, PC), příslušenství, software -kancelářská technika a spotřební materiál. Dodávka, správa: -počítačové sítě.

Servis: - PC, počítače - antivirové zabezpečení - odvirování - instalace software i hardware - správa sítě (návrhy, realizace, zabezpečení). Prodej: - PC sestavy.

eShopSystem, BackEnd pro Váš FronEnd. Vhodný pro freelancery a web studia.eShopSystem je univerzální administrační systém (CMS) pro správu internetových obchodů a internetových prezentací. Základem této administrace je intuitivní ovládání a použitelnost pro vlastní klienty většiny freelancerů a web studií. eShopSystem vybočuje svou provázaností s ...

Softwarová společnost. Vývoj a aplikace monitorovacích systémů technologických procesů se specializací na sledování tepelného hospodářství.

Vývoj, výroba, montáž, údržba, oprava, servis: -stacionární prostředky železniční dopravy -průmyslová automatizace -bezpečné řídící systémy -zabezpečovací signalizace -vývoj softwaru.

Služby: -poradenství v oblasti softwaru, hardwarové.

Služby: -prodej a servis výpočetní a digitální techniky.

Poskytujeme internetová a softwarová řešení. Zajišťujeme profesionální webhosting.