V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Komplexní systémy pro řízení podniku: - účetnictví, odběratelé, dodavatelé, banka, pokladna, faktury, skladové hospodářství, investiční majetek, mzdy. Řízení výroby: - kalkulace, sledování skutečné výroby. Prodej: - počítače, licenční software.

Vývoj a prodej grafických informačních systémů. InfoMapa: mapy s informacemi pro PC. SWIFT: systém pro sledování vozidel od Trakm8.

1. Inženýrství požadavků v IT, sběr a analýza požadavků pro návrhy IT systémů. Analýza a návrhy IT systémů. Konzultační činnosti v oboru IT. Programování C NET, Java. 2. Analýzy odvětví, regionů, sektorové analýzy, podnikový a krizový management, vyhodnocení projektů, financování projektů. 3. Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu. ...

Prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -PC sestavy SAMO -programy Kalkul -počítačové stolky -správa sítí.

Konzultant, projektový manažer_ -software pro pořizování -specializ. sw strojírenství -dotační poradenství - zpracování projektu- Celá ČR.

Služby: - prodej počítačových komponent - prodej značkových PC leo, comfor, hp - dodávku a správu sítí - renovace a prodej tonerů a inkoustových cartridgí - prodej a montáž projekční techniky, ozvučení sálů, konferenčních místností - prodej PC her - prodej repasovaných počítačů a notebooků - návrhy a modernizace výpočetní ...

Internet: -poskytovatel (provider) bezdrátový internet ve Vracově a blízkém okolí.

Zpracování, zobrazování: - fotografie v 2D a 3D prostoru - letecké fotografie. Virtuální prohlídky. Tvorba: - webové prezentace.

Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Služby: -hlavní specializace průmyslový a produktový design -logotypy -vizuální styl společností -webdesign -výstavní stánky.

Prodej, maloobchod: - počítače, hardware, software, sestavy, notebooky, tiskárny, antiviry.

Vnitropodnikové informační systémy. Specifikací a určení našich služeb a produktů je komplexní řešení vnitropodnikových informačních systémů, ale i jednotlivých částí již existujících systémů. Specializujeme se na: - oblasti managementu, jako je správa a katalogizace dokumentů a formulářů, řízení a správa informací a optimalizace firemních ...

Dříve ASUS Czech s.r.o. Výroba, prodej, kompletace: - počítače, výpočetní technika - notebooky.

Webdesign Galla: -skupina mladých specialistů zaměřujících se na webdesign, SEO optimalizaci a propagaci webových stránek na internetu. Naším cílem je vytvořit pro Vás špičkovou prezentaci na míru a to obvykle na principu dlouhodobé spolupráce.

Dodávka hlasových, datových a internetových služeb včetně potřebného hardware a linuxových řešení včetně serverů. pro domácnosti: - připojení k internetu - Digitální IP TV - CoprosysTV - VoIP: SIP služby - Komplexní služby IP kamerových systémů - CEM - Centrální energetický management pro firmy: - Datové a hlasové služby - ...

Návrh a implementace informačních systémů.

Poskytování internetových služeb pro domácnosti a firemní zákazníky. -Internet pro domácnosti -Internet pro firemní zákazníky

Vývoj, prodej: -software SW MAPINFO -digitální mapové podklady.

Vytváříme originální webdesign, corporate identity, návrh loga a budujeme silné značky firem a společností. Naší doménou je originální, osobitý a kultivovaný design.

Výpočetní technika, prodej a servis: -zřízení bezdrátové připojení k internetu. Pro firmy i domácnosti oblast Kyjov, Koryčany, Kelčany, Karlín, Ježov, Bukovany, Bohuslavice, Blišice, Hrubá Vrbka, Jestřabice..

Služby: -reklamní,grafické -tvorba webových stránek -zpracování technické dokumentace.

Tvorba: - webové stránky - grafické návrhy internetových stránek - vizitky - plakáty - bannery.

Reklamní agentura. Komplexní reklamní servis: -grafické návrhy -venkovní reklama -vnitřní a vnější navigační systémy -pronájem reklamních ploch -výroba a správa www stránek -výstavnictví -pořádání společenských, kulturních a vzdělávacích akcí.