V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby, zpracování, tvorba, poradenství: - www stránek a e-shopů - grafické návrhy webových stránek - letáků, vizitek, kódování šablon XHTML a CSS - publikační systém pro správu obsahu, optimalizace, SEO, tvorba reklamních bannerů.

Poradenství, vývoj a zavádění: -aplikační programové vybavení -informační technologie -služby s využitím intranetu, čárové kódy, integrace SW -integrovaný informační systém BCS pro řízení podniků -reporting na principu technologie datových skladů -plánovací systém nebo řešení vazeb na jiné systémy APS -zpracování a přenos dat, správa ...

Dodávky a realizace informačních a řídicích technologií: -prodej Software a Hardware -informační systémy -řídící systémy.

Naše služby: - průmyslová automatizace.

Tvorba softwarových produktů pro firmy a restaurace.

Prodej a servis Money S3, registrační pokladny Euro, dotykové POS systémy. Výroba www prezentací a eshopů s plnohodnotným propojením k účetnictví. 12V solární panely, 12V nabíjecí automatika, 12V solární akumulátory, převodníky napětí z =12V na ~230V. Teflonové ubrusy. Výroba na zakázku, import, pro hotely a obchodníky slevy.

TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA A ZAŘÍZENÍ Poskytovatel internetu pro Prahu a okolí Dodávky, montáže a servis TV/SAT Dodávky, montáže a servis mikrovlnných spojů Dodávky, montáže a srvis EZS a kamerových systémů

Poskytování komplexních služeb v oboru informačních technologií: - výpočetní a kancelářská technika - audio-video technika - mobilní komunikace - vývoj a výroba elektroniky.

Služby: -poskytování software. Montáž a opravy: -kancelářská elektronika. Vývoj, dodávka: -profesionální účetní systémy.

Komplexní tvorba webových stránek, programování, kódování, za příznivé ceny.

Vývoj, tvorba a prodej: -software: -ekonomický -jednoduché a podvojné účetnictví -skladová evidence.

Vývoj, dodávky a servis: -systém mzdy a účetnictví pro velké podniky -operační systémy WIN95, UNIX, INFORMIX.

Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. Zprostředkování obchodu a služeb. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Činnost informačních a zpravodajských kanceláří. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení ...

Produkty a služby: - SEO optimalizace zdarma - redakční systém - elektronický obchod (e-shop) - PPC reklama - produktové katalogy - registrace do katalogů - analýzy návštěvnosti stránek - virtuální prohlídky atd.

Výroba na zakázku: -ekonomický software -informační, finanční a účetní systémy pro malé a střední firmy.

Výroba, návrh: - transparenty, billboardy - světelná reklama - signmaking - ofsetový tisk - potisk textilu - webdesign, tvorba webových stránek.

Vývoj, výroba, prodej: - software na zakázku.

Služby: - webdesign - výroba a správa webových stránek.

Reklama a propagace. Výroba reklamy: -firemní štíty, tabule, chodníkové poutače a figuríny, plastová písmena -světelná reklama (panely, 3D** písmena) -velkoplošný digitální tisk s monžností ořezu -plakáty, billboardy, megaplachty, transparenty, mini a maxi samolepky -reklama na auta, vozy MHD*, autoplachty, magnetické ...

Vývoj a dodávka informačních technologií - systémová integrace - komplexní informační systémy typu ERP (OR-SYSTEM, Lawson M3, QI) pro výrobní a obchodní organizace, MARIE PACS systém pro zdravotnická zařízení, Business Intelligence, komplexní komunikační systém OR-INFO (CRM, HelpDesk, Project Management, Document Management, e-Publishing, apod.), ...

Videostudio s širokou nabídkou služeb. Svatební video, sportovní záznamy, firemní prezentace, výroba flash animací, převody VHS na DVD.

Připojení k internetu, provider: -domácí linka -firemní linka -podniková linka -ADSL linka -školní linka: -služba pro školy Zlínského kraje -VPN -vytáčená linka. Služby: -WEBDESIGN - tvorba www stránek -WEBHOSTING, SERVER HOSTING -registrace domény. Servis NONSTOP: -tel.:603877997.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.