V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Prodej, servis: - notebooky, počítače - LCD monitory, tiskárny, software - spotřební materiál pro tisk, komponenty. Informační systém KOSTKA Pro SB. Individuální servis Systému KOSTKA Pro SB. Jsme poskytovatel internetu pro region Mladá Boleslav.

Tvořím kompletní weby, od malých firemních prezentací o několika stránkách po rozsáhlé portály nebo e-shopy. Důraz kladu na osobní přístup, osobitý design, validitu stránek a SEO.S využitím volně dostupných redakčních systémů vám mohu nabídnout profesionální webové stránky za bezkonkurenční cenu.

Návrh a tvorba internetových stránek a www, redesign webových prezentací, SEO - Optimalizace pro vyhledávače, Analýza návštěvnosti, Internetový obchod / ESHOP, Korporátní identita, Grafické návrhy, DTP a logomanuály, propagační materiály

Vývoj, výroba: -software-programy pro rezervaci a tisk vstupenek -ekonomické a informační systémy. Tvorba www stránek. Internetové a intranetové aplikace. Návrh a instalace: -počítačové sítě.

Služby: -ekonomický, informační a řídicí systém -ekonomický a obchodní software -implementace, školení a prodej software ABRA

Prodej,servis,oprava: -výpočetní technika-počítače -kabelové rozvody,sítě -použitá výpočetní technika. Služby: -připojení na INTERNET.

Instalace, prodej, zřizování_ - software - hardware - e - shop - www stránky.

Prodej, servis: - instalace počitačovích sítí - stavba a opravy hardware - instalace a úpravy software - poradenská činnost.

Tvorba uživatelských aplikací v Excelu na míru a poskytování služby Excel24; Komplexní ekonomické služby (vedení daňové evidence, účetnictví, mzdy, poradenství atd.); Vypracování kompletních akreditačních žádostí u MŠMT k pořádání rekvalifikačních kurzů

Služby: -správa počítačových sítí, dodávka a servis systémového a aplikačního software -vývoj software na zakázku, software pro fitnes, posilovny, sauny, jídelny, sklady, předplatní jízdenky MHD, evidence IT, sledování fyzikálních veličin.

Prodej, maloobchod: - PC, hardwarových, softwarových i síťových komponent - výpočetní technika - příslušenství

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Tvorba webových stránek, správa sítí, datové služby, poradenství v oblasti IT, servis pc

Nabízíme komplexní softwarové řešení pro naše zákazníky, včetně služeb spojených s jejích provozem. Razíme profesionální a zároveň přátelský přístup. Aplikace vyvíjíme pro operační systém Linux/MS Windows.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - hardware - software.

Vývoj a aplikace ekonomických systémů. Služby: -účetnictví -rozbory -osobní evidence -sklady -investiční majetek -fakturace -kalkulace -mzdy -odbyt -DHM* -zásoby -školení ve vlastním školícím středisku.

Prodej: -výpočetní technika. -počítače. -software -hardware -kancelářská technika. Opravy, servis: -počítače. -notebooky. -monitory. Služby: -recyklace tonerů. -instalace operačních systémů. -odstranění virů.

Správa počítačových sítí. Kamerové, zabezpečovací systémy. Síťové služby.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti informačních technologií – prodej a instalace výpočetní techniky, realizace počítačových sítí LAN, WAN, instalace strukturovaných kabelážích systémů, kamerových systémů, EZS, komplexní služby v oblasti internet / intranet, prodej telekomunikační techniky, kancelářských a ekonomických informačních ...

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky. Projekty a realizace PC sítí MICROSOFT a LINUX. Prodej, servis výpočetní techniky.

Prodej, servis, hotline, podpora: - ekonomický software pro WINDOWS (Money 2000). Certifikované středisko technické podpory.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -výpočetní technika -počítače, monitory, tiskárny, software. Prodej, i nstalace: -telekomunikační technika, zařízení -telefonní ústředny, faxy, modemy, připojení na internet.

Obchodní činnost. Služby: -automatizované zpracování dat -poskytování software. Sídlo firmy dle OR: -Brno, Horácké náměstí 2.

Počítačová grafička a designérka. Profesionální grafika a design: úprava a vytváření firemních a propagačních materiálů jako firemní časopisy, prezentace, katalogy, letáky, newslettery, šablony pro Microsoft Office atd. Nápaditá loga a logotypy, také novoročenky, pozvánky a další tiskoviny, včetně možnosti externího zajištění tisku. Zpracování ...

Služby: -Internet provider -individuální školení -připojení na Internet -tvorba WWW stránek. Prodej, servis: -antény -satelitní technika.