V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Ing. Jan Bilíček se zaměřuje na IT a telekomunikační služby, servis výpočetní techniky, tvorbu webových stránek a SEO.

Firma se zabývá montážemi systémů měření a regulace. Zajišťuje servisní činnost, vizualizaci technologických procesů, výrobu software pro řídící systémy AMiT. Realizace požárních ucpávek prostupů.

Administratívne služby Prenájom hnuteľných vecí Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť) Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než ...

Grafické návrhy, výroba webových stránek Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Kominictví: - návrhy komínů - dodávky a montáže - revizní zprávy - pravidelné prohlídky

Společnost IT4MEDICA s.r.o. se specializuje na zdravotnický program SMARTMEDIX, prodej a servis počítačů, tiskáren a notebooků a na tvorbu webových stránek.

Společnost Influencer marketing agency s.r.o. je marketingová agentura, která poskytuje služby napříč online marketingem, spolupracují s influencery: - tvorba webových stránek - PPC kampaně - správa sociálních sítí

BMDATA s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis IT, správu serverů a sítí, tvorbu webových stránek a na EET pokladny.

Společnost APIQA s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy počítačů a notebooků a tvorbu webových prezentací na míru.

Opravy a servis počítačů a notebooků. Odvirování, čištění a renovace počítačů. Záchrana a obnova dat či instalace a nastavení programů i operačních systémů.

Správa a údržba: -bytový a nebytový fond opravy, nájemné. Služby: -kabelová televize -připojení k internetu, vysokorychlostní internet.

Grafické práce Prodej a montáž - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky

Služby: -logistické analýzy: -náklady na životní cyklus výrobku -akviziční procesy. Výroba: -obchodně technická dokumentace: -internetové katalogy náhradních dílů strojírenských výrobků -návody k obsluze a dílenské příručky, výuková dokumentace. Prodej: -software Expert Choice (vícekriteriální analýzy AHP) ...

Jsme 100% dceřinou společností Nielsen. Disponujeme širokým portfoliem služeb v oblasti výzkumů, monitoringu reklamy a analýz. Zaměřujeme se na metodologicky a technologicky náročné projekty, jako je crossmediální měření sledovanosti videoobsahu. Součástí společnosti je oddělení Adwind Software pro vývoj software pro práci s daty.

Konzultační a inovační společnost pro strategické, ekonomické a procesní poradenství. Vývoj software. Distribuční a implementační partner řešení Aptien. www.aptien.com

Alternativní zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotace Elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektromontážní práce, opravy, revize, hromosvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrátové připojení - webhosting. Poskytovatel intnernetového připojení.

-Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Komplexní počítačové služby pro malé a střední firmy, kompletní IT služby: -vývoj softwarových aplikací -rozvržení investic a efektivní budování počítačového vybavení v návaznosti na rozvoj společnosti -zaškolení personálu -konzultační služby -instalace, konfigurace, provoz a údržba počítačů, správa sítí, serverů a síťových prvků ...

Společnost BAZ Internet s.r.o. nabízí internetové a televizní služby.

Kristýna Svidroňová se zaměřuje na optimalizaci webů a vyrábí a prodává NANO roušky.

Společnost AUDIFIED s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej hardwarových systému a softwaru pro hudebníky a audio inženýry.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

Společnost 32dev s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu eletroniky, firmwaru, softwaru a strojové vidění.

Služby: -tvorba WWW a webdesign -správa a aktualizace -portály a internetové aplikace -intranetové informační systémy -realizace internetových kampaní -optimalizace pro vyhledávače (SEO) -kreativní grafika a DTP -webhosting a serverhosting.

Společnost OptiCE Photonics s.r.o. se zaměřuje na optovláknové technologie a senzorické systémy. Mezi činnosti společnosti se řadí projektování a výstavba optických sítí, servis a odborné měření a analýzy.