V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: -automatizované zpracování dat -koupě zboží za účelem prodeje a jeho prodej, obchodní činnost -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.

Nejvýznamnější regionální dodavatel informačních technologií a poskytovatele služeb internetu. Síť Dragon Internet a. s. pokrývá Mladou Boleslav a okruh přibližně 30 Km kolem. Síť je kombinací nejmodernější metropolitní optické sítě, která je dovedena do hustě zabydlených rezidenčních oblastí a kvalitně vybudované bezdrátové mikrovlnné ...

RIO Media, a.s., provozuje nejrozsáhlejší optickou síť nové generace v České republice a patří mezi tři největší poskytovatele elektronických komunikací pro domácnosti.

Nabízíme vývoj databází a informačních systémů. Poskytujeme kompletní IT služby.

Návrhy a realizace počítačových sítí.

Naše služby: - prodej výpočetní technika - správa a realizace sítí - internetové prezentace.

Komplexní informační systémy: -pro státní správu a samosprávu -pro výrobní podniky a firmy -SW**, software, standardní a zákaznický v prostředí SY** BASE, PROGRESS. Poradenství, projektové práce, dodávky na klíč včetně instalace, zavedení, zaškolení, servisu: -ekonomické subsystémy -řízení strojní i stavební výroby -EIS*, ...

Služby: -publikace, poradenství v oblasti softwaru.

Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Prodej: - výpočetní technika - elektronické součástky. Internetové služby.

Komplexní služby v oblasti WWW: -pronájem diskového prostoru na našem WWW a FTP serveru -vytvoření a správu virtuálního serveru a Vaší vlastní domény -tvorbu kvalitních a atraktivních WWW stránek dle Vašeho přání -návrh a tvorbu kompletního a originálního grafického designu -návrh, tvorbu a umístění proužkové reklamy ...

Vývoj, výroba, prodej, dodávka, instalace: - ekonomické informační systémy - software, SW - hardware. Pobočka: - Valašské Meziříčí, Kouty 1419 tel./fax.571615244.

Firma ePortály s.r.o. vytváří, modernizuje a provozuje webové portály. Specializujeme se na originální projekty cílené na konkrétní cílové skupiny návštěvníků. Nenabízíme jen surovou návštěvnost z našich projektů ale cílené návštěvy, které jsou obeznámeny s Vašimi produkty (ještě před vstupem na Vaše stránky). Díky tomu, návštěvníci ...

Tvorba, výroba: - internetové prezentace - webové stránky.

Služby: - webhosting - webdesign, tvorba webových stránek

Návrh, tvorba: -www*, webové stránky. Poradenství: -software.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika: -speciální zákaznické sestavy počítačů /počítače/ -tvorba a údržba sítí na platformě MS** WINDOWS -instalace a údržba programů: -MICROSOFT, MRP*, TILLconsult a další -služby antivirové kontroly a odvirování počítačů -kancelářská technika. Průběžná kontrola a ...

Služby, poradenství: - reklama, reklamní činnost - automatizované zpracování dat - poskytování software. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodání: - počítače, PC, výpočetní technika - programy, software.

Služby: - počítačové programování - prodej programového vybavení

Vývoj a dodávky zakázkového software pro oblasti obchodu, výroby a služeb pro podnikové sítě, Intranet, Extranet a Internet. Profesionální projektový management, mezinárodní reference. Technologická neutralita. Poskytujeme doživotní záruku rozvoje.

Software. Audit. Finance. Informatika. Rozbory. Služby: -kompletní software pro učetnictví -kontrolu vedení účetnictví -daňové poradenství -vedení účetnictví. Prodej: -software od firmy SAFIR Praha.

Maloobchod, prodej: -ekonomický software -odborné časopisy. Služby: -vedení účetnictví -ekonomické poradenství.

Vývoj, dodávky a servis: -softwar pro statistické sledování a vyhodnocování výrobních procesů.