V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj, výroba: - informační technologie zaměřené na zlepšování kvality řízení a konkurenceschopnosti na trhu - informační systémy.

Dodávky, poradenská služba v oblasti softwaru. Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR (dále CEGRA), s.r.o., zaujímá v České republice od roku 1995 pevnou pozici dodavatele softwaru pro stavební průmysl. Firma vznikla osamostatněním CAD (Computer Aided Design) sekce společnosti PosAm, působící u nás již od roku 1992. V současné době je ...

Prodej, zavádění, vývoj: Software.

Poskytovatel a provozovatel internetové sítě CZNetFree. Wi-Fi internet. Vysokorychlostní připojení k internetové síti. Přístup na internet 24 hodin denně s podporou a dohledem. On-line dohled a monitoring stavu a kvality celé sítě včetně všech přípojek.

Centrum pro výzkum informačních systémů. Vývoj, poskytování, prodej: -software -informační systémy.

Komplexní služby: - výukové programy - školení výpočetních programů - programové vybavení na klíč. Prodej, montáž, servis: - výpočetní technika, počítače - software.

Tvorba: - webové stránky - www stránky.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika. Hardware, HW** včetně modernizace: -počítače PC** COMPAQ, UNISYS, MONSOON, IBM* -notebooky COMPAQ, TOSHIBA, LEO*, IBM*, CHICONY, TWIN HEAD -tiskárny EPSON, CANON, HEWLETT PACKARD, STAR, OKI*, KYOCERA. Software, SW**: -ekonomický jednoduché a podvojné účetnictví ...

Služby: -poskytování software. Obchodně-zprostředkovatelská činnost.

Reklamní agentura. Reklama: -foliová -plošné polepy, billboardy -samolepky -sítotisk -potisk reklamní předměty, autoplachty -katalogy, vizitky -hlavičkové papíry -světelná -videoprezentace digitální zpracování. Prodej, servis PC: -hardware, HW** -software, SW** -periferie -kancelářská technika -plotry ...

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Služby v oblasti počítačové grafiky a internet: - technické dokumentace - počítačové prezentace - internetové prezentace - softwarové poradenství - správa IS

Poskytování software. Automatizované zpracování dat*.

webová aplikace, marketing, optimalizace.

Vývoj, dodávka, prodej: - komplexní informační a řídicí systémy (účetnictví, mzdy, personalistika, zásobování, sklady, majetek, výroba, spisová služba) - software na zakázku.

Služby: -urbanismus -atchitektonické, architektura, inženýrské -územní plánování -projektování, projekty staveb -interiéry - vizualizace, 3D návrhy, modelování -reklama, propagace -velkoformátový tisk -digitalizace map* -software - dodávka, poradenství -tvorba www* stránek Stavba, výstavba, realizace: -pozemní, ...

Maloobchod, prodej, servis: -počítače, PC**, notebooky, tiskárny -kancelářská, telefaxová technika -spotřební materiál -sítě PEER-TO-PEER. Prodej, tvorba, poradenství: -ekonomický software: -podvojné účetnictví.

Dovávka, distribuce, údržba, prodej: - software - systémy pro státní správu, samosprávu a bankovnictví. Vývoj, výroba: - programy na zakázku.

Grafické studio a DTP práce, grafické návrhy, tvorba: - katalogy -.brožury - inzerce, formuláře - kalendáře - reklamní tiskoviny - corporate identity - logotypy, webové stránky - tiskové služby.

Reklamní agentura. Zajištění reklamní propagace. Nabídka tištěných i webových prezentací.

Poradenství, prodej: -počítače, výpočetní technika -hardware, software.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO* 9001:2001 na výrobu a distribuci počítačů, internetový obchod www.pcstore.cz. Výroba, distribuce, prodej, záruční a pozáruční servis: -počítače GIGAMAX (www.gigamax.cz) -hardware, HW** -software, SW** (Microsft, Linux). Prodej, obchod: -komponenty PC** (TEAC, GIGABYTE, SEAGATE, LITE ...