V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - webdesign - tvorba vebových stránek

Prodej: - software pro zařízení s náhradní výchovou ČR - software pro advokáty a advokátní kanceláře ČAK

Tvorba, výroba: - www stránky. Daňové a účetní poradenství.

Služby, poradenství: - Vývoj software - Sdílený plánovací kalendář - Zakázkový systém - Evidence firem a kontaktů - Organizace práce v teamu - a další zakázkový vývoj aplikací na platformě Win32

Společnost KD consulting s.r.o. hledá fungující, zadlužené i nefunkční společnosti. Nabízíme poradenství v oblasti reklamy i jiných činností. Kanceláře v Praze.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Jsme systémovým integrátorem - partnerem pro zákazníky zejména ze segmentu středních a velkých společností. Zkušený tým profesionálů zajišťuje správné a optimální zhodnocení investic v oblasti ICT ve Vaší společnosti. Díky strategickým partnerstvím jsme dosáhli vytvoření jedné z nejsilnějších nabídek ICT služeb v ČR a díky kvalitním lidem v ...

Marketingové služby na území bývalého sovětského svazu.: -průzkum trhu -vyhledávaní zákazníků přímý marketing. Reklamní služby: -webdesign v jazyce cílových zemí -webhosting -zajištění prezentace: -tisk, média -veletrhy. Certifikace výrobku. Organizace přemístění výroby do cílových zemí.

Proxypoint, dokonalý webhosting. Zabýváme se několik let poskytováním hostingových služeb s podporou 24hodin denně a 7 dní v týdnu. Naše hostingy podporují celou řadu redakčních systémů a e-shopů pod licencí GNU. Nabízíme hosting zdarma.

Služby: -internet provider -dodávky HW, SW -internetové a intranetové aplikace -internetové prezentace a obchody -komplexní služby v oboru IT -montujeme elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy a požární signalizace. Hl. sídlo: Mánesova 345/13, 370 01 České Budějovice

Naše služby: - průmyslová automatizace - zakázkový hardware - zakázkový software.

Služby: - webdesign - webhosting - outsourcing správy sítě - připojení - datové služby - informační systémy.

ADP je společnost, která se od roku 1997 pohybuje na trhu Informačních technologií a má poměrně široký záběr činností, které se týkají softwarových a hardwarových řešení informačních soustav. Zajišťuje programátorské a analytické kapacity pro řešení individuálních i typových projektů, jednou z významných oblastí je zajištění internetových ...

Dodávka, poradenství: -sotware IBM Tivoli: IBM MAXIMO Asset Management, IT Asset Management, Tivoli Service Request Manger, Change and Configuration Manager Služby: -počítačové návrhy a projekce.

Dodávka, prodej, instalace, vývoj, výroba: - software - SW - program na sledování návrhů na insolventní řízení.

Opravy a sestavení: - počítače. Instalace. Zřízení domácí sítě. Odvirování. Zálohování, záchrana dat. Tvorba: - webové stránky.

Zpracování: -data. Prodej i výkup: -učebnic pro střední školy a učiliště.

Naše informační systémy nacházejí souvislosti tam, kde ostatní jen matně tuší, že by nějaké mohly být ... encyklopedie, slovníky, tezaury znalostní báze, mapy námětů právní informační systémy vývoj software na míru webové aplikace Dělat složité věci jednoduchými, to nás dost baví - pro Vás ...

Dodávka: -software a hardware: -pro zpracovatele masa, masných výrobků a jiné potravinářské firmy.

Prodej: -hardware -výpočetní technika PC -CAD stanice -síťové servery -software -geoworks system soft -počítačové sítě -Novell networking partner. Sítě: -klasické -optické -bezdrátové. Montáž: -struktuovaná kabeláž.

Prodej: -počítače-výpočetní technika -software-program pro účetnictví a zdravotní pojišťovny -hardware. Pobočka: -Jilemnice, Na Kozinci 1152 -tel.:481543545. Zpracování dat. Dodávky, poradenské služby ohledně programů na** zpracování dat (software).

Nabídka telefonování přes internet .

REKLAMNÍ AGENTURA Grafické studio: - veškeré grafické návrhy. Web studio: - grafika + programování webových a CD prezentací. Světelná reklama. Rotační ofsetový tisk. Sítotisk.