V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Internetový obchod: -počítače -PC sestavy -komponenty a digitální technika -notebooky -tiskárny -digitální fotoaparáty.

Počítače, software. Počítačová simulace prototypových zkoušek a technologických procesů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, poradenství: -výpočetní technika: -počítače LINTEC, BARBONE, BRAVE. Prodej: -veškeré komponenty -monitory -tiskárny -scanery -klávesnice, myši.

Prodej, servis, oprava: - výpočení technika - hardware, software - spotřební materiál.

Počítače, software. Počítačové zpracování správy bytového a domovního fondu.

Prodej, montáž, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače.

Externí správa počítačových sítí / výpočetní techniky. Outsourcing ICT služeb Konzultace a zpracování IT strategie, vedení projektů, bezpečnost ICT. Orientace na malé podniky a živnostníky.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika, příslušenství - počítače (PC) - počítačové komponenty. Opravy a správa: - počítačové sítě. Účetnické služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - daňová evidence.

Mediální a PR agentura. Public relations: -články v tisku a na internetu -firemní časopisy -internetové stránky (tvorba obsahu) -internetový marketing -monitoring, anylýzy, průzkumy -mix inzerce v médiích -školení, semináře, konference -kompletní organizace akcí pro Vaše klienty -marketing, lidské zdroje, strategie firmy.

Reklamní agentura: -reklama -design -interiéry.

Internetové i softwarové řešení. Služby: -wedesign a tvorba webových stránek -redakční systém (CMS) -internetový obchod (e-shop) -grafické práce (kompletní zpracování firemní identity a tiskovin, grafické návrhy www stránek a internetových aplikací apod.) -servis a správa webových stránek -internetový marketing a SEO ...

Služby, vývoj: - elektronické obchody - internetové technologie - internetové aplikace - výstavba, výroba, pronájem - e schopy - aplikační systémy HELIOS ORANGE. Sídlo společnosti: - Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10 - tel.: 222745570.

Výroba: - systémy pro řízení technologických procesů - vývoj elektronických zařízení - zakázková aplikace na klíč - tvorba aplikačního software pro mikroprocesory a jednočipové mikropočítače - testovací zařízení, měřící přístroje.

Webdesign: -výroba internetových stránek -individuální přístup -firemní prezentace Fotografie: -reportáž významné události -studiová fotografie -reklamní fotografie Grafické služby: -zpracování prezentačních materiálů -návrh logotypu, základní image.

Re-editování softwaru Sage pro českou republiku. Prodej telekomunikační techniky.

Prodej hardwaru: - monitory, PC, počítače, výpočetní technika.

Nabízíme vám kompletní služby v oblasti designu, reklamy a polygrafie: grafické návrhy, scanování ze všech druhů předloh, DTP - grafická úprava stránek a předtisková příprava, litografie (osvit) a barevné nátisky, tisk propagačních materiálů, výroba veškerých tiskovin a reklamy, digitální fotografování studiové, interiérové i exteriérové, ...

Prodej: - software pro 3D modelování.

Ekonomické informační systémy, software na zakázku: -systémová integrace -procesní analýzy, studie -prodej a implementace standardních informačních systémů -konzultace a podpora systému SAP R/3 -dodávky a servis Hardware -outsourcing -poimplementační podpora a HelpLine.

Tvorba software na zakázku pro účetnictví, řízení technologických procesů, správu bytového fondu, společenství vlastníků jednotek, správu hřbitovů a krematoria, správa sítí.

Poskytování obchodně - logistických služeb v oblasti dodávek nevýrobního spotřebního sortimentu: - konzultace a poradenství - systémový servis - poradenství. Konzultace a poradenství: - uživatelům již při samotném rozhodování o budoucím informačním systému pomáháme navrhnout optimální konfiguraci a nejvhodnější sladění jednotlivých ...

Softwarový dům, dodavatel informačních technologií a systémový integrátor: -vývoj rozsáhlých informačních systémů na zakázku -návrh, dodávka a instalace počítačových systémů IBM - pSeries -řízení a realizace projektů systémové integrace -návrh architektury a realizace počítačových sítí -konzultační služby, technická ...