V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Dodávky, poradenství: -programy na zpracování dat-software: -vlastní výroba - QUORT a IMPERIUM -distribuované, implementace: -informační systém HELIOS GREEN a ORANGE -docházkové systémy CAPTOR. Výroba, prodej, instalace: -software pro řízení podniků a plánování výroby.

Filmové a webové prezentace, grafické práce.

Prodej, montáž, projekce a servis: -antény -telekomunikační zařízení -bezpečnostní zařízení -kancelářská technika. -faxy, záznamníky, telefoní ústředny typu: -PANASONIC -HYMAX -GESKO -AGFEO -telefonní přístroje. Strukturovaná kabeláž. Datové sítě. Zřizování INTERNETU: -VoIP-telefonování po internetu ...

Internet: -tvorba a správa profesionálních WWW stránek -tvorba WAP stránek pro mobilní telefony -tvorba internetových obchodů -tvorba informačních systémů.

Autorizovaný dealer počítačů Apple Macintosh. Prodej, servis: -počítače Apple Macintosh.

Služby: -internetový marketing, reklamní kampaně -tvorba www stránek -optimalizace webu (SEO) -poradenství -servis, sestavení, odvirování a opravy PC -správa a kontrola PC sítě. -školení zaměstnanců

Konzultační, poradenská činnost v oblasti výpočetní techniky. Poskytování software. Pokladní systémy: -registrační pokladny pro obchody a restaurace.

Prodej, montáž, instalace, servis: -systém vzájemně provázaných programových modulů určených k zpracování a řízení ekonomiky menší a střední firmy.

Služby: -poskytování softwaru. Velkoobchod, prodej: -hardware -software -komunikace.

Vývoj a výroba elektronických počítačových systémů: -průmyslová elektronika -návrhy, výroba a osazování plošných spojů -antény pro mikrovlnnou techniku -vývojové práce na zakázku -tvorba software pro řídící a elektronické systémy.

V oblasti Internetu nabízíme: -kompletní návrh webové prezentace, technické a designové řešení -webdesignové služby (tvorba www stránek) -webhostingové služby (umístění www prezentací na Internetu) -zprostředkování registrace domén (CZ, COM, NET, ORG, aj.) -tvorba intranetových a internetových aplikací -tvorba ...

Dodáme kvalitní: - www prezentace - e-commerce aplikace - internetový obchod na míru. Moderní čistý web design, redakční a publikační systém pro správu obsahu www stránky (CMS). Optimalizace obsahu pro návštěvníky web stránky a webové vyhledávače SEO (Search Engines Optimalization). Komplexní poradenství a související služby: - ...

Počítače: -informační systémy -DMS*, WORKFLOW, spisová služba -skenování, správa dokumentů -aplikační software -manažerský software -ekonomický software.

Služby: -IT poradenství -automatizované zpracování dat* -poskytování software (SW**). Výroba, instalace, montáž, prodej, oprava, servis: -elektronická zařízení -software (hotové programy, programy na zakázku) -hardware -počítačové sítě.

Dodávka, poradenství: -programy na zpracování dat (software).

Dodavatel informačních systémů pro menší a střední firmy: -komplexní dodávka: -analýza požadavků, projekt, instalace, oživení, zaškolení obsluhy -prodej značková výpočetní technika IBM*, hardware, software -prodej tiskárny HEWLETT PACKARD, EPSON -instalace konfigurace programového vybavení na klíč produkty MICROSOFT, ...

- Tvorba velkých i malých webových stránek - intranet (vnitřní informační systém) - online marketing a poradenství - grafické (logo včetně grafického manuálu, návrhu vizitek, hlavičkového papíru) - správu počítačů a počítačových sítí.

Návrh a vývoj: -provozní systémy pro pojišťovny -software.

Služby: -poradenství v oblasti IT -komplexní služby: -webdesign - tvorba webových prezentací -webhosting -optimalizace SEO -redakční systém CMS -gragika.

-Tvorba profesionálních www stránek -SEO optimalizace -webdesign -internetový marketing -e-shop -webhosting -tvorba reklamních banerů a mnohem více.

Velkoobchod: -počítačové díly -výpočetní technika.

Profesionální tvorba PPC kampaní, reklama na Facebooku, reklama na Youtube, bannerová reklama. ...získejte nové zakázky ještě dnes.

Vývoj, výroba: -programové systémy, software pro řešení stavebních a strojních konstrukcí -programy NEXIS, RFEM, RENEX.

Servis a prodej výpočetní techniky: - počítače.