V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - webové stránky - internetové stránky a www prezentace - internetový obchod neboli Eshop - webdesign a SEO optimalizace - vývoj software na zakázku - práce na IT a ICT projektech klientů - vedení ICT projektů.

Prodej, instalace, servis: - výpočetní technika - PC a notebooky - pracovní stanice - servery - storage - pokladní systémy - telefonní ústředny - kamerové systémy. Vzdálená správa sítí, záchrana dat Internet, web hosting, připojení k internetu Výstavba LAN, WAN sítí Realizace WiFi bezdrátové sítě

Softwarová(SW**) a hardwarová(HW**) firma. Tvorba, prodej, servis: -programy pro autoservisy, autosalony, autodílny, autopůjčovny a autobazary -podvojné účetnictví a daňová evidence firmy TILL Consult a.s. -autorizované školící středisko TILL Consult a.s. -počítače LYNX, HP** -počítačové sítě Novell, Windows Server, ...

Služby: - webhosting, registrace domén - serverhousing.

Naše společnost se zaměřuje na implementaci a podporu Microsoft Dynamics AX(známé jake MBS Axapta) a MS Dynamics XAL (znám jako MBS XAL a Concorde.XAL). Dále nabízíme zakázková řešení, síťové služby a web aplikace.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky.

Gosvo-spol. s r.o.-ekonomický informační systém BYZNYS: -kompletní zpracování podvojného účetnictví. Modulární systém: -finanční účetnictví, fakturace, banka, pokladna, majetek, mzdy, sklady, manažer, zakázky, informace. Dodávka, služby: -DOS* i WIN*, síťové instalace LAN*, internetový obchod, přenosy, pobočky, upgrade, ...

Autorizovaný dovozce a distributor výpočetní techniky značky TOSHIBA. Přímý partner Toshiba Europe GmbH. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -notebooky TOSHIBA (Satellite, Tecra, Portégé) -notebooky s DVD* vypalovačkou -příslušenství notebooků -kapesní počítače PDA* (s operačním systémem Microsoft Pocket PC ...

Služby: -vývojové služby -programování internetových aplikací -komplexní služby - konzultace záměru, analýza potřeb, grafický návrh, implementace řešení a dlouhodobý servis.

Maloobchodní prodej a internetový obchod: -hardware, komponenty PC**, sestavy počítačů, spotřební materiál, notebooky, digitální technika, literatura a příslušenství PC. Sídlo firmy Ostrava.

Prodej, modernizace, renovace: -počítačové sestavy na klíč -počítačové sítě -komponenty -monitory, tiskárny, doplňky. Služby: -připojení na INTERNET -tvorba www stránek -zálohování dat na CD média -zakázkový software.

BSC Praha, spol. s r.o. je dynamicky se rozvíjející softwarovou společností, která na trhu informačních technologií působí již od roku 1990. Zaměřuje se na široké spektrum činností v oblastech řešení pro finanční instituce a podnikovou sféru.

Prodej a instalace: -výpočetní technika -počítačové sítě (včetně projektů) -software -harware. Návrh, realizace a správa: -počítačové sítě.

Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.

Prodej: -počítače PC** -kancelářská technika -tiskárny -telekomunikační technika -noteebooky -digitální technika -mobilní telefony -spotřební materiál -krátkodobé kurzy zaměřené na základní obsluhu PC.

Výroba, tvorba, prodej: -software pro ústavy sociální péče a domovy důchodců -zakázkový software.

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky a příslušenství. Instalace a údržba počítačových sítí.

Tvorba webových stránek, prodej e-shopů a e-katalogů. Tvorba grafiky - tiskovin a logotypů. Správa sítí - outsourcing IT. Mezi hlavní výhody spolupráce s námi patří zejména: - tvorba špičkového designu od prestižní designérské značky - každé zakázce se osobně a naplno věnujeme - předáním zakázky naše práce nekončí, jsme Vám i ...

Vývoj softwaru na zakázku. Nabídka informačních systémů, webových aplikací a specializovaného softwaru.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika.

Prodej: - notografický a výukový software. Ritornel Artists Management: - umělecká agentura - podpora a prezentace českých hudebníků v ČR i v zahraničí. Notografické studio.