V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Společnost PAC Technology s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkající se softwaru a bezpečnostních systémů.

Showroom Lenovo ve Zlíně. Autorizovaný prodej, specializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Záruční a pozáruční servis Lenovo. Jsme autorizovaným partnerem společnost NVIDIA pro prodej DGX systémů — superpočítačů. Návrh, dodávka: - kompletní IT infrastruktura. Zákazníky jsou státní ...

TECHCREW s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek a e-shopů.

Ing. František Kazda se zaměřuje na dodávky a služby v oblastech informačních technologií, bezpečnostních systémů a elektronických aplikací pro jednotlivce i firmy. Provozovna: Husova 19/128, 674 01 Třebíč

Tomáš Puchýř provozuje servis IT a systémů, v rámci své činnosti se postará o opravy a servis výpočetní techniky, instalaci a reinstalaci operačních systémů a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dat.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účetních systémů, zpracování účetnictví nejen pro bytová družstva, vedení daňové evidence a mzdové agenty a poradí si i s programovacími pracemi a pořízením a zpracováním dat.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Společnost radixal s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru pro společnosti a na tvorbu webových prezentací.

Služby: - pronájem vlastních nemovitostí v Brně - prodej informačních systémů - tvorba webových stránek

Server Mechanics, s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru, IT bezpečnost a webové služby.

SUPERKODERS s.r.o. se zaměřuje na tvorbu a programování webových a mobilních aplikací.

Appgrades s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových aplikací pro oblasti personalistiky, financí a mezd.

MECOR s.r.o. se zabývá realitní a hostinskou činností.

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...

Webotvůrci s.r.o. se zaměřuje na tvorbu internetových prezentací, e-shopů a s tím související služby.

Společnost moraviandata s.r.o. se zabývá mobilními aplikacemi, webovými stránkami, sociálními sítěmi apod.

Společnost JKs-group s.r.o. tvoří web na míru.

Společnost GORDIC se specializuje na tvorbu a dodávky flexibilního software a poskytování komplexní podpory jeho uživatelům v oblasti státní správy, samosprávy a bankovnictví. Vysoká užitná hodnota softwarových produktů a souvisejících služeb je zajištěna silným analytickým, metodickým a technologickým zázemím.

Společnost GORDIC spol. s r.o., pobočka Brno se zabývá tvorbou a dodávkou flexibilního software a informačních systémů pro bankovnictví, samosprávu a státní správu. Poskytuje spolehlivé služby se silným analytickým, technologickým zázemím a komplexní podporu s vysokou užitnou hodnotou našich produktů (systém GINIS UCR).

Naše společnost GORDIC spol. s r.o., pobočka Praha se specializuje na dodávku a tvorbu flexibilního software pro bankovnictví a jiných informačních systému pro státní správu a samosprávu. Poskytujeme komplexní podporu a vysokou užitnou hodnoty softwarových produktů (systém GINIS UCR) a spolehlivé služby se silným analytickým, metodickým a ...

Tomáš Baják se zabývá: - webdesign - prodejem elektroniky - servisem počítačů, mobilních telefonů a dalších zařízení - routery apod. - fotografováním přírody, svateb, akcí, firemních teambuildingů

Podpora zpracování a správy elektro-dokumentace v oblastech průmyslové automatizace, petrochemie, energetiky, kolejové dopravy, instalace budov a speciálních řešení. Elektro-CAD/CAE řešení orientované do různých oblastí silnoproudé elektrotechniky - dodávka SW produktu vč. kompletního poprodejního zázemí (školení, konzultace, databanky ...

CERNUNN s.r.o. se zaměřuje na tvorbu internetových prezentací.

MioWeb s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací a na řešení pro online podnikání.