V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: -připojení k internetu -tvorba www* -internetové stránky -internetový obchod -počítačová grafika -letáky, katalogy.

Divize systémů jakosti a environmentálního managementu. Divize marketingu a logistiky: -informační systémy Lotus Notes. Poradenství: -ekonomické, organizační v zemědělství a obchodě se zemědělskými produkty. Chov prasat: -plemenářská a šlechtitelská činnost. Služby: -poskytování software.

Reklamní a grafické studio: -reklamní grafika -tištěná reklama -návrh a výroba www* -fotostudio.

Služby: - IT - internet. Tvorba www stránek. Hostingové služby. Pronájem e-shopu. Tvorba zakázkového software. Zpracování grafiky. Vzdálená záloha dat. Datové úložiště. Správa firemní sítě a serverů.

Distribuce softwaru Saga Řada 500 pro: - účetnictví - řízení skladového hospodářství, nákup, prodej, fakturace.

Webové služby: -webdesign - tvorba internetových prezentací, e-shopy, www stránky.

Tvorba: -profesionální webové stránky a prezentace -webdesign služby -optimalizace webových stránek - SEO -tvorba, správa, údržba a aktualizace internetových www stránek -správa web projektů, webdesign, webhosting, reklama SEM.

Komlexní správa, servis a poradenství v oblasti počítačů a počítačových sítí pro menší a střední firmy: -správa výpočetní techniky, PC. Obchod, prodej, dodávky SW*, HW*, instalace počítačů a serverů včetně strukturované kabeláže, bezdrátové sítě s aktivními prvky a rozvedením internetu po celé společnosti -implementace bezpečnostních ...

Spolupráce se společností IBM: -partner roku v kategorii Servery a storage IBM -nejlepší prodejce IBM Software -nejlepší prodejce IBM Tivoli Software -IBM Premier Business Partner -Centre of Excellence Prodej HW* IBM: -IBM eServer pSeries - Unix, IBM xSeries - Intel, IBM iSeries -OS/400 -systémy pro ukládání dat ...

Vývoj, výroba, prodej: -podnikové informační systémy.

Studie, návrh, konzultace, projekt, montáž, instalace, školení, servis, obchod: -počítačové sestavy dle potřeb zákazníka -počítačové sítě NOVELL -průmyslové a řídící počítače -modemové komunikace -software pro měření a regulaci technologie -kopírky, faxy CANON -vázací a kancelářská technika.

Prodej, dodávka, instalace, oprava, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -tiskárny, kopírky, faxy, modemy -náhradní díly, spotřební materiál -digitální fotoaparáty -software. Služby: -připojení na Internet -webdesign. Školení: -výpočetní technika.

Distribuce: - vývojové nástroje pro CT - Internetová telefonie.

Oblast výpočetní techniky a automatizovaného zpracování dat. Software: -programování a údržba informačních systémů -tvorba konverzních a propojovacích modulů mezi různými platformami AZD včetně systémů UNIX a MACINTOSH. Projekce, dodávka, provoz, údržba, oprava, servis: -internet: -internetová a intranetová řešení ...

Služby: -tvorba softwaru pro potřeby knihoven -vývoj a prodej databázových aplikací.

Reklamní agentura, reklama: -kreativita -komunikační strategie -reklamní kampaně -corporate identity, style, design -polygrafická výroba -packaging -direct marketing -outdoor -podpora prodeje -mediální plánování -webdesign.

Analýza - rozbor požadavků klienta do dokumentace Plánování - plán realizace projektu Realizace - realizace projektu a možnost sledování jeho stavu online Testování - testování projektu před jeho plným nasazením na testovacím serveru Zprostředkovaný webhosting - nabízíme umístění vaší prezentace nebo aplikace na serverech renomované ...

Obchodní činnost, prodej, poradenství, školení v HW**, HARDWARE, konzultace v oblasti klient server, servis i pozáruční: -hardware, operační systém UNIX -unixové superpočítače ONYX, ORIGIN, -grafické pracovní stanice na bázi Intel Itanium: -Silicon Graphics 02 -Silicon Graphics OCTANE 2 -periferní zařízení SGI* ...

Evropské webdesignerské studio: -tvorba internetových stránek, -tvorba eshopu -webdesign -antispam, -redakční systémy.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka, distribuce výpočetní techniky. Poskytovatel připojení do sítě Internet. Výpočetní technika: -počítačové sestavy, sestava -notebooky -počítače, tiskárny, doplňky -barvící kazety pro tiskárny, psací stroje, pokladny-nylon, karbon -náplně do inkoustových tiskáren -mazací pásky na nylonové a ...

Vývoj, dodávka: -účetní software -informační firemní systém.

Projekce, dodávka: -počítačové sítě -počítačová, terminálová a telefonní strukturovaná kabeláž -datové a telefonní kabeláže -kabeláže koax, twinax, UTP*, FTP*, STP*, optické -konektorování metaliky, optiky -slaboproudé rozvody -řídící prvky sítí switche, routery -certifikační měření.

Prodej, leasing, servis, oprava, modernizace, služby: -právní předpisy na CD-ROM* nebo na disketě -tiskárny, kopírky, faxy, telefony, záznamníky, ústředny MINOLTA -počítače, výpočetní technika -připojení na Internet přes Český Telecom-IOL*(provider).

Informační technologie: - tvorba softwaru na zakázku - software pro podporu právního vymáhání pohledávek - vážní systémy - software pro bytové hospodářství.