V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
On-line - Počítače, komponenty, periférie, multimédia, komunikace.

Internetová firma. Prodej, dodávka: -software -provoz na stabilním aplikačním hostingu -internetové služby, internet: -full service -marketing na internetu -eshopy -webové stránky -internetová řešení vysoké kvality -obchodně funkční řešení pro malé, střední a velké firmy.

Informační technologie: -v oblasti správy inf. systémů -náš systém SPD umožňuje sledovat aktivity zaměstnanců na počítačích, čímž lze dosáhnout značných úspor v oblasti mzdových nákladů a nákladů na IT. -PCAudit - software pro invertazici výpočetní techniky. -tvorba internetových obchodů a portálů.

Distribuce: - počítačů - programového vybavení - příslušenství.

Služby: -zpracování dat -poskytování hardware, software -přístup na internet -webhosting -návrh realizace počítačových sítí LAN, WAN.

Prodej, e-shop: -počítače, notebooky, servery, UPS -multimediální zařízení -monitory -PC komponenty -tiskármy -GPS navigace.

Zastoupení Jižní Morava. Poradenská, informační služba: -telekomunikační oblast -radiokomunikační oblast. Naše služby: -rozvody 230/400 V -strukturovaná kabeláž -telefonní a počítačové sítě -zřizování telefonních přípojek (HTS, ISDN) -připojení k internetu za měsíční paušál (ADSL, WiFi, pevné okruhy) -telefonní ...

Pobočka. Dodávka, prodej: CAD software pro projektanty, architekty, stavební inženýry a ostatní odborníky ve stavebnictví.

Vývoj software na zakázku, analytické služby a konzultační služby.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská a výpočetní technika - software - prezentační technika.

Služby: -internetový marketing -marketing ve vyhledávačích: -PPC reklama -bannerová reklama -nákup katalogových pozic -optimalizace stránek pro vyhledávače -výroba www stránek, internetových prezentací -reklamní kampaně, mediaplány -outsourcing.

Montáž, servis a prodej: - počítačové sestavy - komponenty - kancelářská technika - software.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -počítačové komponenty, hardware -kancelářská technika, kancelářské potřeby. Služby: -správa, zabezpečení počítačových sítí.

Grafické služby: -webdesign: -tvorba webových stránek, internetových prezentací Služby: -programování -webhosting.

Webové studio Brno, webdesign : - tvorba www a webdesign - portály a internetové aplikace - elektronické obchody a katalogy - intranetové informační systémy - redakční systémy a administrace - optimalizace pro vyhledávače - individuální přístup.

Služby: - poskytování software.

Prodej, montáž, servis, údržba: -telekomunikační zařízení -telefonní ústředny -faxy -záznamníky -zabezpečovací signalizace požární, bezpečnostní -kamerové systémy -docházkové a přístupové systémy -poskytování spojení na internet -výpočetní technika HW, počítače, sítě -správa počítačových sítí.

Provozovatel informačního serveru www.interier.com, www.slovinterier.sk a mezinárodního nábytkového portálu www.first-furniture.com Internetový magazín: www.zivotnistyl.cz (bydlení a životní styl). Internetová řešení, aplikace, návrh, zpracování, instalace: -internetové stránky pro firmy - více než 1000 referencí, zakázkový software ...

Partner CONTACTEL: -připojení k internetu -datové služby -hlasové služby -telekomunikační služby. Prodej, servis a oprava: -počítače BRAVE, LEO* -notebooky ACER, LEO*, TOSHIBA -servery ACER, HP**, IBM* -kopírky CANON -kancelářský papír. Opravy, renovace: -tiskové hlavy.

Prodej, maloobchod, velkoobchod - výukový software: -česko - anglický a anglicko - český technický slovník.

Prodej, distribuce, instalace, kompletace, servis, oprav: -síťové komponenty -zařízení pro datovou komunikaci -ATEN International Co.: -zařízení pro ovládání několika počítačů z jediné konzole (klávesnice, VGA*, myš*) -videoseparátory -převodníky rozhraní -externí přenosné pevné disky a CD** -tiskové buffery ...

Prodej, vývoj, servis, oprava: -ekonomický, finanční a leasingový software (SW**).

Služby: - software - hardware - připojení k Internetu prostřednictvím technologie Wi-Fi Projekt VAMPIRE - program pro provoz transfuzních stanic Projekt TRANSNET - národní registr transfuzní služby