V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Informační systémy - vývoj, implementace: - personální - evidence.

Kompletní dodávky: -výpočetní technika, PC**, telekomunikační zařízení multimedia, doplňky -počítačové sítě -počítače, servery -poradenství.

Činnost: - tvorba webových aplikací - prodej hardware - servis výpočetní techniky

Společnost AB Studio se již více než 16 let specializuje na dodávky CAD software a hardware pro architektonické ateliéry, projekční kanceláře, stavební firmy, státní úřady, realitní kanceláře a makléře.

Služby: -prodej hardware -vývoj informačních systémů - uživatelsky jednoduché a fungující aplikace -projekty internetové či e-business vize -vnitřní i vnější komunikační strategie -doporučíme optimální strukturu procesů.

Kompletní správa sítí - outsourcing lidských zdrojů, technické podpory, aplikací. Stavba, prodej, pronájem počítačových sestav, serverů (HP, IBM), platforma Microsoft Windows, Linux. Servis kancelářské a výpočetní techniky, návrh a řešení strukturovaných kabeláží. Implementace zakázkového software, strategický vývoj a optimalizace IT ...

ELZA Praha s.r.o. nabízí: - prodej, instalace a servis HW - servis HW a SW v místě zákazníka - instalace SW - prodej značkových počítačů - prodej značkových notebooků - tiskárny a jejich příslušenství - monitory, LCD monitory - datové projektory, audiovizuální technika - digitální zpracování oblast foto video - ...

Dodávka, prodej: -informační technologie pro malé a střední organizace a běžné uživatele -komplexní informační systémy včetně implementačních služeb -počítače (hardware) -software.

Vývoj a prodej software: -program pro celní řízení -program pro vedení celních skladů.

Nabídka organizování: - speciálních akcí - firemních programů - soutěží.

Navrhujeme řešení ve všech oblastech a aplikacích grafického designu. Služby: - logotyp a vizuální styl, grafické návrhy, DTP zpracování - plakáty, letáky, prospekty, inzeráty, pozvánky - katalogy, manuály, kalendáře, firemní zaměstnanecké a zákaznické časopisy - zajištění tisku, knihařské zpracování - webdesign, bannery, multimediální ...

Služby: -webdesign - tvorba www stránek, webových prezentací -serverhosting, webhosting, domény -NET řešení na míru zákazníka. Pobočka: -Brno-Bystrc, Heyrovského 595/12.

Firma se zabývá zabezpečením dat a informací před ztrátou, zcizením či zneužitím: -poskytování nástrojů pro prevenci -pomoc při nápravě vzniklých škod. Služby: -analýzy, konzultace, poradenství, testy v oblasti sociálního inženýrství -návrhy zásad bezpečnostní politiky -bezpečnostní audity Technologické služby: -ochrana dat při ...

Vývoj a dodávky řídicích systémů, rekonstrukce a modernizace, sofistikovaná řešení systémů i zařízení. Zpracování procesních dat v reálném čase, koncentrace, výpočty, řízení, archivace a vizualizace dat. Rekonstrukce jednotek DASIO, náhrady počítačů ADT. Software i hardware přesně na míru. Řešení rozhraní. Opravy.

Výroba inzerátů, letáků, log, vizitek, samolepek, bloků, plakátů, billboardů a webových prezentací. Specializace na marketingovou komunikaci firem.

On-line prodej počítačových aplikací.

Prodej výpočetní techniky: - hardware, software. Implementace IT. Výstavba datových sítí. Částečný i kompletní outsourcing včetně tiskových řešení servis IT.

Prodej, instalace, údržba, servis, opravy, projekty, aplikace: - počítačové sítě: - pokladní, obchodní, hotelové systémy - systémová integrace - docházkové, přístupové a identifikační systémy - snímače, čtečky-systémy čárových kódů - čárové kódy-tisk - software - kancelářská a výpočetní technika - periférie, příslušenství ...

-prodej komponentů výpočetní a kancelářské techniky -prodej mobilní techniky a příslušenství -prodej a montáž telefonních a zabezpečovacích ústředen a komponent -tvorba aplikací pro operační systémy Microsoft Windows, Office

V Praze nabízíme tvorbu www, webdesign, programování webových aplikací (internetové obchody, katalogy). Provádíme rekonstrukce nevyhovujících webových stránek.

Pronájem, služby: - herní servery - výpočetní technika - pořádání kulturních akcí.

Správa výpočetní techniky, návrhy, projekce a instalace počítačových sítí a systémového programového vybavení.

Služby: -prodej, instalace, školení a servis programů DesignCAD -poradenství.

Služby: Zastupujeme nabídku společnosti WEBHOUSE - dodáváme webové stránky pro firmy, obce a další organizace, které si pomocí redakčního systému vismo aktualizujete sami. Poskytujeme účetní a výrobní software. Vedení účetnictví včetně mezd.