V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Marketingová společnost. Nákup a plánování kampaní: -internetové kampaně speciálně na míru klienta - školení v oblasti internetové reklamy - monitoring -printová, tištěná media -rádiové kampaně speciálně na míru klienta -televizní kampaně -Outdoor - kampaň na venkovní a další specializované reklamní plochy Webové prezentace a ...

Online marketing v oblasti online půjček - publikování informací o bankovních a nebankovních půjčkách, tipy pro spotřebitele. Tvorba webových stránek, SEO.

Projektová řešení, výhledové studie a analýzy Dodávku serverů, diskových polí a veškeré související techniky v rámci serverovny a datového centra Dodávku firewallů, aktivních a bezpečnostních prvků sítě napříč všemi vrstvami Dodávku zálohování on premise i v cloudu Dodávky formou prodeje i pronájmu Virtualizaci a řešení vysoké dostupnosti ...

Služby: - připojení k internetu - VOIP telefonování - televize

Vývoj: - ekonomický a informační systém

Činnost: - vývoj operačních systémů pro malá a regionální letiště, vojenská letiště - výzkum vzdušného letového provozu

Elsing, s.r.o. je společností, která vyrábí elektronické systémy pro stavbu rozvaděčů veřejného osvětlení s vlastní vývojovou základnou. Známkou kvality je nárůst prodeje výrobků ve spolupráci s naším finálním dodavatelem technologie

Poskytovatel: -bezdrátové připojení k internetu.

EmBrand s.r.o. se zaměřuje na online marketing, kariérní weby, náborová videa, copywriting, grafické služby a na sociální sítě.

SAB Digital se zaměřuje na streamování, multimediální služby, video, audio, pořádání akcí s vlastním technickým zázemím a na doplňkové služby.

2Tom s.r.o. provádí webdesignové služby, tvorbu webových stránek a s tím související činnosti.

Služby - vývoj aplikace moderní počítačové grafiky v medicíně - vývoj inovativních řešení - lékařské zpracování obrazu a 3D vizualizace - anatomické modelování lidských tkání - rekonstrukce kraniálních defektů.

Media-Vysočina s.r.o. poskytuje mediální služby: -reklamní kampaň -tisk reklamních plachet -grafika, tisk -tvorba webů -tisk a distribuce letáků a firemních novin -grafika, tisk i distribuce vašich letáků a novin do schránek v našem regionu -virtuální procházka interiérů a vložení přímo do Google Map – ukázka

Společnost MITEK INDUSTRIES, spol. s r.o. je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Firma MITEK INDUSTRIES, spol. s r.o. nabízí kompletní technologii pro navrhování, výrobu a montáž nosných konstrukcí střech a dřevostaveb. 1. Software MiTek 2020 - specializovaný programový balík na návrh, výpočet a požadovaný výstup v podobě ...

Informační technologie a jazykové služby - webhosting - překlady a tlumočení - IT služby .

Služby - design a vývoj interaktivních zařízení - grafický design - webové stránky a návrhy aplikací.

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sítí různých platforem a operačních systémů - kurzy, školení programvání, MICROSOFT a další.

Služby - vývoj softwaru - marketing - mobilní aplikace. Další pobočka - adresa: Prosecká 54/77, 190 00 Praha 9.

-Výroba zdravotnických prostředků -Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně ...

Vývoj, návrhy řešení, realizace: -obchodní software DATEC s dodáním kompletního vybavení pro automatizaci prodeje zboží - externí správa informačních technologií. Prodej, servis: -kopírovací stroje, duplikátory, tiskárny a faxy. Outsourcing.

EX Machine s.r.o. se zaměřuje na digitální marketing, vývoj a tvorbu webových prezentací a na správu online kampaní.

MARCO Consulting s.r.o. je společnost zabývající se tvorbou webových stránek, redakčním a publikačním systémem, webdesignem, reklamou a poradenstvím v oboru.

brandthink s.r.o. se zaměřuje na reklamní služby, online marketing, tvorbu webových stránek, log, značek a s tím související činnosti.

Společnost pageart s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, e-shopů, SEO a marketing.