V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
SIMPLIKO s.r.o. se zaměřuje na vývoj aplikací, e-shopů, webdesignu a komplexní digitální řešení pro projekty, včetně podpory a konzultací.

Společnost XT Servis provádí služby: - opravy počítačů, notebooků, tiskáren, scanerů a mnoha dalších - zařízení výpočetní techniky - zajišťujeme správu firemních počítačových sítí, připojení k síti internet, výstavbu a údržbu počítačových sítí - instalaci a servis bezpečnostních kamerových systémů (analogových i IP) - servis docházkových ...

Kouzelný sklad je nejsnadnější nástroj pro správu vašich dostupností.

INCARGO s.r.o. se zaměřuje na IT programy pro dopravu a logistiku.

Zajištění připojení k internetu. Poskytovatelé internetu

Naše společnost TVR data a komunikace s.r.o. zajišťuje kompletní služby v oblastech data - hlas - obraz - bezpečnost. Poskytujeme dodání, instalaci, správu a servis: - analogových a digitálních telefonních centrál ALCATEL a PANASONIC (včetně softwarových programů pro CALL centra, integrace do CMS, účtování hovorů) - přístupových, ...

Status studenta s.r.o. se zaměřuje na vývoj internetového portálu.

Wantok s.r.o.vyvíjí řešení pro přístupové systémy a RTLS (monitorování předmětů a osob v reálném čase). Nabízí IoT platformu, navigaci osob v budovách, SOS tlačítko pro ohlašování událostí a MiniTV Entertainment.

Aircastles s.r.o. se zaměřuje na vytváření funkčních brandů, digitálních zážitků a obsahu, který lidi baví.

Express-IT s.r.o. poskytuje rychlé a kvalitní internetové a IT služby.

Vývoj aplikací (C/Lua/PHP/Bash/SQL/...) pro řízení a měření (TCP/UDP/MODBUS/RS232/RS485/...). Sběr a analýza dat. Převodní můstky mezi aplikacemi.

Creox s.r.o. se specializuje se na vývoj webových a mobilních aplikací, webdesign a služby v oblasti grafického designu.

QC Solutions s.r.o. vyvíjí aplikaci, která zjednodušuje proces řízení vstupu dodavatelů a návštěv do firemních areálů.

- implementace informačních systémů a poimplementační služby - vývoj aplikací - konzultace a poradenství

Digitální marketing, SEO, Optimalizace webových stránek https://www.kolman.it/

PremiTech s.r.o. se specializuje na zakázkový vývoj softwaru a nabízí řešení na míru pro podnikání. Poskytují služby jako instalace, zaškolení, podporu, migrace dat, napojení na rozhraní třetích stran, reporting a BI.

SEO konzultace, poradenství a služby pro weby, e-shopy a další webové projekty v rámci optimalizace stránek pro vyhledávače (SEO).

Služby: - podpora při správě a rozvoji podnikových informačních a komunikačních technologií (ICT) infrastruktur svých zákazníků.

Poskytovatel: - internetové připojení - telefon - televize.

Internet full-service agentura. Služby: - datová a funkční analýza, návrhy internetových systémů - návrhy internet kampaní - návrhy tradičních inetradičních reklamních ploch - klientský servis - provoz mail serverů - poskytování datových serverů - on-line audit - registrace a správa domén. Provozovny: Václavské náměstí ...

E-shop, prodej: -výpočetní technika, počítače, notebooky, procesory, monitory -kancelářská technika, tiskárna, multifunkční zařízení, kopírka, faxy, skenery, scanner -PDA, MDA, GPS a mobily, telekomunikační technika, telefonní ústředny -paměti, základní desky, disky, mechaniky a řadiče, grafické karty, střižny a TV tunery, multimédia, ...

Společnost YOUR SYSTEM, spol.s r.o. je partnerem ve světě digitální transformace a inovativních technologických projektů.