V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby - tvorba mobilních aplikací pro operační systémy Android a iOS - návrh a design mobilních aplikací.

Společnost Zwell, s.r.o. sídlící v Brně se zabývá především dodávkou a implementací CRM/ERP modulového systému SOFT FOR SALE pro malé a střední firmy se zaměřením na výrobu, obchod a servis. Aby vaše firma mohla pracovat systematicky, efektivně a zodpovědně potřebujete kvalitní CRP systém a také znalosti, jak s ním pracovat. Díky CRP na sebe ...

Služby, prodej: -dodávky výpočetní techniky a dílů -po předchozí konzultaci skládání počítače na zakázku. -notebooky Asus, Acer, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, MSI, a Toshiba. -upgrady starších počítačů.

Maloobchod, prodej, servis, opravy - počítače - notebooky - tablety. Služby - návrh a realizace počítačových sítí - přestavba starých PC - webdesign.

Provádí: -realizace a vystavování na www stránky -připojování počítačů na internet běžnou dělenou nebo pevnou linkou -školení internet.

Společnost Acresia Consulting, s.r.o. poskytuje špičková řešení v oblasti ochrany osobních údajů a dodržování GDPR (General Data Protection Regulation) pro korporace, střední i malé podniky v rámci celé České republiky i Evropy. Tým našich specialistů je připraven Vám poradit a poskytnout celou škálu služeb na ochranu dat, která Vám umožní doložit ...

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů podle potřeb klientů

Vyvíjíme, implementujeme, informační systémy a softwarové aplikace. Komplexní dlouhodobá servisní péče. Personální a mzdové systémy: *PC HELP plusPortal - HR profi software ve webovém prostředí (online). Moduly Personalistika, Docházka, Odměny, Hodnocení, Vzdělávání, Nábor, Stravenky, Pracovní cesty. *PC HELP Kompas2 - mzdy a ...

Služby: -připojení bezdrátového Internetu, optický Internet -webdesign - tvorba www stránek -správa - počítačové sítě. Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika.

Společnost zabývající se tvorbou webových stránek, vývojem webových a mobilních aplikací a internetovým marketingem. Nabízíme také služby z oblastí grafických návrhů reklamních materiálů a optimalizace pro vyhledávače.

Servis: Počítače, notebooky, WiFi INTERNET, servery, tiskárny, spotřebák, kamerové systémy, digitální chrámové varhany, prodej, servis, splátky on line, největší sklad a nejstarší kamenný obchod v regionu, NON STOP servis, SERVISNÍ SMLOUVY

Služby: -webdesign -SEO optimalizace -webhosting -corporate identity

Kompletní služby v oblasti IT, zejména správa počítačových sítí. IT služby: - ICT služby - IT Outsourcing - návrh a realizace IT infrastruktury - realizace počítačových učeben pro školy - helpdesk - bezpečnost sítí a zabezpečení - návrhy a instalace strukturované kabeláže - kamerové systémy - webové stránky a firemní systémy na míru - ...

Jan Jakub Šalomoun se zabývá vývojem databázových aplikací, webových prezentací a softwaru. Nabídka klientského servisu

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Provozování Minecraft server hostingu

Hledáte reklamní agenturu, která bude umět vedle typických činností reklamky programovat a analyzovat weby či eshopy? JMP Media Group je tým profesionálů, kteří neřeší velikost daného projektu. Zákazník je vždy číslo jedna. V případě, že hledáte agenturu na správu sociálních sítí, copywriting nebo SEO strategii, je pro Vás tato agentura rovněž ta ...

Prodej: - kompletní software pro vedení podvojného účetnictví a daňové evidence.

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. Zprostředkování obchodu a služeb, pořádání kurzů, školení, výroba kosmetických přípravků. E-shop s bio a dermokosmetikou Biotrade Cosmeceuticals a Phytoessence Biocosmetics. Úprava webových stránek, korektury textů.

Datový inženýr a datový analytik. Odborník na extrakci, transformaci, vizualizací a interpretaci dat. Služby: Reporting, ETL, RPA, Web scraping.

Tvorba webových stránek- Tvorba e-shopu. PPC marketing Optimalizace a administrace webu. Web design, který zaujme.

Zabývám se tvorbou kompletních webových stránek včetně redakčního systému a aplikacemi na míru s jedinečným a hlavně intuitivním designem. Mimo webové stránky se věnuji tvorbě grafiky pro propagaci vás či vaší firmy, např. loga a tiskoviny (vizitky, letáčky, bannery). Můj cíl je váš úspěch.

Attendu je software pro hladký a bezstarostný event management. Vše od seznamu hostů, pozvánek, visaček až po statistiky máte nyní pod jednou střechou.

Velkoobchod, dodávka, poradenství: -telekomunikace -telekomunikační pasivní prvky pro kabelizaci, rozvody -telefonní ústředny -prvky pro strukturovanou kabeláž -komunikační systémy, sítě -přenosy dat -hardware.

Výroba: -internetové stránky. Reklamní činnost.

Služby: - webdesign, tvorba webových stránek - ofset, knihtisk.