V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Tvorba internetových prezentací, elektronických obchodů (e-shopů), publikační systém NetPublicator.

Avast je jedním z největších poskytovatelů zabezpečení na světě, který používá technologie nové generace k boji proti kyberzločinu v reálném čase. Na rozdíl od jiných společností využíváme naplno potenciál strojového učení v cloudu, kde dokážeme zpracovávat nepřetržitý proud dat od našich stovek milionů uživatelů. To nám umožňuje neustále ...

Prodej, servis: - výpočetní technika - tiskárny, spotřební materiál - internet

Vývoj softwaru: - informační systémy na míru.

Služby: - vývoj software - programování - instalace a údržba serverů - webhosting

Vývoj, prodej: - kompenzační pomůcky pro lidi nevidomé, slabozraké a seniory - programové vybavení na zpřístupnění všech běžných činností na systémech Windows pro slabozraké i plně nevidomé - kamerové lupy, digitální lupy - čtečka tištěných dokumentů

Tvorba webových stránek. Vývoj webových aplikací. SEO optimalizace. Tvorba grafiky a natáčení videí. Správa a konfigurace LMS Moodle. Odborné kurzy a školení v oblasti výpočetní techniky.

Služby: - optimalizace pro vyhledávače, SEO správa - reklamní kampaně na internetu PPC - copywriting - tvorba webových stránek, webdesign

Informační technologie. Databázové aplikace pro zpracování podnikových agend a kompletní účetní a výrobní systémy pro obuvní a oděvní průmysl.

CAD Software na výstavní stánky a expozice - projektování a design.

Realitní kancelář. Webhosting. IT služby - outsourcing.

Notifee je online nástroj pro správu a zasílání notifikací Vaším zákazníkům. Webové notifikace jsou marketingovým nástrojem jak lépe oslovit minulé návštěvníky webové stránky formou upoutání pozornosti - notifikace.

Webhosting pro Wordpress weby. Tvorba webu zdarma s rozšířením Elementor Pro a dalšími pluginy. Wordpress šablony zdarma - možnost neomezené editace.

Zpracování : - grafické návrhy letáků, prospektů apod. - logotypy, textové přepisy - návrhy www a jiné.

Služby: - IT outsourcing - HW a SW audit

Loga - logotypygrafické návrhy - propagační materiály Grafické návrhy - tiskoviny Webdesign

Tvorba webových stránek, e-shopy, webdesign. Zdsravé přírodní produkty. Swarovski.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - grafické práce - registrace domén - webhosting

Komplexní servis pro online podnikání: - webdesing - e-shopy, online aplikace - grafické práce - online marketing, strategie - zakázkový vývoj softwaru - výroba reklamy.

Fotografické služby Počítačové služby Vedenie účtovníctva Administratívne služby Vydavateľská činnosť Prenájom hnuteľných vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti ...