V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Poskytujeme služby v oblasti: - IT - krizový managment - programování aplikací - analýzy - systém kvality ISO aj.

Tvorba internetových stránek a elektronických obchodů (e-shopů), SEO - optimalizace webu pro vyhledávače, výběr a registrace domén a zprostředkování hostingu, úpravy textů po gramatické i stylistické stránce, copywriting, tvorba logotypů a návrhů firemní identity - corporate identity, grafické návrhy reklamních materiálů, vizualizace a 3D ...

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - registrace domén a webhostingu.

Služby: - tvorba webových prezentací, optimalizace vyhledávačů - výroba reklamy

Vývoj: - programovém vybavení, software pro radiodiagnostická pracoviště.

Služby - reklamní a grafické práce - fotografie a video - propagace - marketing - webdesign.

Vývoj informačních systémů, webových aplikací a eshopů na zakázku, dodávky a správa počítačových sítí včetně monitoringu a dohledu nad IT infrastrukturou, komplexní IT podpora stávajících zákazníků.

levné internetové stránky zprostředkování nebankovních půjček

řemeslné práce v oboru elektro, IT, a pod.

Tvoříme moderní webové stránky optimalizované pro tablety i mobilní telefony, s českou administrací a originálním designem. V ceně je zahrnuto několik stylových grafických návrhů pro vaše podnikání. Můžete si prohlédnout ukázku naší práce i reference. Specializujeme se také na internetový marketing a propagaci. Chcete také reprezentativní prodejní ...

Dodavatel HW a SW řešení pro malé podniky a živnostníky. V následujících letech se INNETIC zaměřoval zejména na vývoj webových prezentací, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových řešení a e-shopů na míru několika desítkám klientů.

Akciová společnost AWIS Holding, a.s. vznikla v roce 1992. Od počátku se zabýváme vývojem softwaru. Kvalitu služeb zlepšujeme poradenstvím a konzultacemi v oblasti podnikání, gastronomie a správou nemovitostí.

Poskytovatel připojení k internetu v oblastech Dobrčice, Ivaň, Kozlovice, Lobodice, Oplocany, Polkovice, Tovačov, Újezdec a Uhřičice (Olomoucký kraj).

Naším hlavním zaměřením jsou počítačová školení a konzultace v oblasti kancelářských aplikací, CAD software, grafiky, serverů Windows a tvorby webových stránek. Dále se zabýváme vývojem aplikací a tvorbou šablon pro aplikace Office a CAD software, vývojem www aplikací a prodejem CAD a grafického software.

Webové studio, které se specializuje na tvorbu internetových obchodů na míru pro malé a střední podniky.

Tvoříme profesionální moderní webové stránky a e-shopy. Webdesign, www stránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

SkyCom online, s.r.o. nabízí sofistikovaný systém Re-visio pro cloudovou evidenci revizí, zařízení nebo technologií. Evidence revizí, energetický management, kompletní online zpráva nemovitostí a jejich technologického vybavení na jednom místě na dosah ruky.

V případě potřeby vývoje aplikace, ať již webové nebo mobilní pro systém Android nebo iOS. Kromě toho se také zabýváme marketingem, copywritingem, programováním všeho druhu, grafikou a webovými stránkami.

Firma WiananGroup™ je obchodně-reklamní a propagační firmou, účinkujeme na českém trhu od dubna roku 2011, přestože působení v této oblasti spadá až k roku 2001. Za tuto dobu jsme vytvořili a zprovoznili několik internetových obchodů, ve kterých nakupují tisíce zákazníků denně, vytvořili jsme desítky webových prezentací, která jsou hodně ...

Služby: - správa a úklid nemovitostí Montáž, servis: - zabezpečovací systémy EZS a EPS - přístupové a docházkové systémy - domácí telefony Správa datových sítí.

Konzultační společnost v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Jsme seniorní profesionálové s mnohaletými zkušenostmi. Umíme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Působíme mezinárodně.

Výrobce a dodavatel informačních řešení, internetových aplikací, webových stránek a internetových obchodů včetně SEO optimalizace pro vyhledávače, CMS, CRM a online informačních systémů provozovaných na vlastním vyvíjeném modulárním systému Dabsys. Dále zajišťujeme doménová jména, webhostingové služby, internetové reklamní kampaně, datové ...