V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby - servis a správa lokálních počítačových sítí a sítí WiFi - dodávky hardware a software - zálohování dat, vybudování záložních serverů a spojení - ochrana dat informačních systémů - dodávka elektronického zabezpečení budov - alarmy.

Společnost Process Point s.r.o. se zaměřuje na robotizaci, digitalizaci, vytěžování dat, automatizaci procesů a mnoho dalšího.

Výroba, zpracování, návrh, tisk: -reklamní letáky, vizitky -grafické návrhy včetně realizace, reklamní grafika -tvorba www stránek, prezentace na internetu.

Telepoint partner. Telekomunikační služby: -zřizování telefonní stanice přípojky EUROISDN -překládky telefonní stanice -změny majitele -objednávky prací -změny identifikačních údajů -poskytování doplňkových služeb digitálních ústředen. Maloobchod, prodej telekomunikační technika: -telefonní přístroje ...

Reklamní agentura Výroba - polepy výloh, obchodů a automobilů Výroba - samolepky Tvorba - www stránky - webové aplikace - e-shopy

Společnost INFO NOVA, s r.o. poskytuje služby v oblasti IT. Zaměřujeme se na návrhy implementace informačních technologií a řešení informačního prostředí ve firmách a také dodávku hardware a software. Při implementaci zohledňujeme individuální požadavky zákazníka, vytváříme unikátní řešení a předáváme instalace na klíč. Naší hlavní specializací ...

Společnost Advantech Czech s.r.o. nabízí špičková řešení v oblasti výpočetní techniky.

Ing. Jiří Rusňák se zaměřuje na tvorbu aplikací a webových stránek.

BRANO IT, s.r.o. je společnost, která se zabývá vývojem a dodávkou informačních technologií pro automobilový průmysl, zámečnické systémy, manipulační zařízení a malé odlitky. Je součástí BRANO GROUP, a.s., která je vývojovým partnerem orientovaným na elektromechanické výrobky. Společnost BRANO IT, s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní řešení ...

Vydavateľská činnosť Sprostredkovateľská činnosť Automatizované spracovanie dát Reklamné a propagačné činnosti Úschova písomností a dokumentov Prenájom reklamných plôch a tabúľ Prenájom nehnuteľností a nebytových priestorov Výkon činnosti stavbyvedúceho - pozemné stavby Činnosť organizačných a ekonomických poradcov Výkon činnosti ...

TINA DESIGN - DOKONALÝ PROJEKT PRO VAŠE PODNIKÁNÍ. WEBOVÉ STRÁNKY A E-SHOPY NA MÍRUPROJEKTY A STARTUPY. O NÁS - VŽDY STAVÍME ORIGINÁL Netvoříme jen webové stránky na míru. Tvoříme originální projekty, které dokonale odprezentují váš záměr, produkt, či službu. Dáme vám to, co vaši klienti hledají! ORIGINÁLNÍ DESIGN Barvy, které vytvoří příjemné ...

NetDeluxe s.r.o. se zaměřuje na připojení k internetu, příjem televizního vysílání a na volání přes internet.

Společnost Rapid System, spol. s r.o. provozuje vývojovou, obchodní a servisní činnost v oblasti software - restaurační a recepční informační systémy pro hotely a restaurace, vývojovou, výrobní a prodejní činnost v oblasti pokladních systémů.

BJ-Elektroservis s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace strojů, programování PLC, stavební činnost, vodoinstalace a zámečnictví.

Creative Lions s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, aplikací, grafických návrhů a log.

Prodej a servis: -výpočetní technika -kancelářská technika -telekomunikační technika. Projektování a realizace počítačových sítí. Montáž pobočkových ústředen. Výroba sběrače dat*. Tarifikační program telefonních hovorů na PU**. Výroba výherních automatů.

Vývoj - slaboproudá elektrotechnika Webdesign, výroba - www stránky

Profesionální správa sociálních sítí, online marketing, správa Facebooku a Instagramu pro velké i malé podnikatele, tvorba videí, fotografií, reklamních bannerů, tvorba a správa reklamních kampaní.