V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
zánik poslední živnosti: 9.9.2014. Grafické studio, tiskárna: -grafické návrhy -řezaná grafika 2D**, 3D** -sazba -retuše -kompletní příprava pro tisk -velkoplošný tisk -světelná reklama -tvorba www stránek -signmaking.

Služby: -vedení účetnictví -daňové a ekonomické poradenství -poskytování software.

datum zániku: 30.4.2013. - vývoj software na zakázku - dodávky hardware a software - dodávky a instalace komunikačních řešení - implementace podnikových informačních systémů - dohledové centrum - helpdesk - outsoursing

Maloobchod, prodej, instalace, oprava, servis: - výpočetní technika - software. - připojení k internetu.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika HEWLET PACKARD. Služby: -instalace software, školení, vývoj.

Prodej: - komponenty výpočetní techniky - sestavy PC - výpočetní a kancelářská technika. Servis: - výpočetní technika - hardware. Služby: - projekty a realizace sítí - software na zakázku - výstavba www stránek - virtuální obchody.

Ekonomický informační systém SIS 21. Tvorba a prodej: - software pro podnikatelskou sféru a školství, včetně účetnictví. Další služby: - analýza a programovací práce - ekonomický informační systém - odborné konzultace - porady, školení. Mezi hlavní strategické body rozvoje firmy pro další období patří: - údržba - vývoj - ...

Nabízíme komplexní webová řešení a internetový marketing pro malé firmy, drobné podnikatele, řemeslníky a umělce za bezkonkurenční ceny!

Tvorba www stránek a webdesign na míru. Vytvoříme nebo zlepšíme Vaši propagaci na Internetu. Tvorba webů, internetových obchodů a SEO optimalizace.

Vývoj, výroba, instalace a prodej elektrických přístrojů: -telefonní tarifikátory -telekomunikační technika -software a hardware pro evidenci a účtování telefonních hovorů.

Reklamní a internetová agentura. Reklamní agentura - kompletní reklamní servis - propagace - reklamní poradenství Marketing Reklamní polepy - signmaking Nízkonákladový tisk - tiskoviny Design - grafické studio SEO optimalizace Výroba - www stránky, webdesign - internetová řešení na míru správa - weby.

Virtuální kadeřnictví Ostrava. Tvorba webových stránek. Odvirování PC. Výuka, pořádání kurzů: - práce s PC - základy tvorby internetových stránek - práce s textovým a tabulkovým editorem.

Vývoj, prodej, maloobchod, velkoobchod: - systémy pro krizové plánování a řízení - výpočetní a kancelářská technika - systémová integrace - implementace software.

Reklamní činnost, služby: -kompletní reklamní -tiskové -bilboardy -grafické návrhy -reklamní předměty, fotografie -audiosystém v Prioru-tvorba webových (internetových) stránek (www*) -distributor, prodej AGFA-digitální fotoaparáty, scannery aj. Zrušeno s likvidací 11/2013.

datum zániku: 1.9.2011. Společnost IDS Scheer je předním výrobcem softwaru určeného k řízení podnikových procesů - Business Process Management (BPM) - řešení a služeb pro soukromé i státní organizace po celém světě.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Služby: -internet provider -připojení k internetu -návrh a zpracování www stránek -stavba počítačových sítí včetně projektu -servis, školení správců počítačových sítí.

Služby: - hlasové služby, - internetové služby, - bezpečnost IT.

Pobočka. Internetové služby: - připojení k Internetu, provider - linky (pevné, komutované, digitální) - hostování - registrování domén a instalace na klíč - bezdrátové připojení.

Internetové služby: -připojení k Internetu, provider -linky (pevné, komutované, digitální) -hostování -registrování domén a instalace na klíč -bezdrátové připojení.

datum zániku: 28.12.2012 Velkoobchod, prodej, distribuce: -komponenty pro datové sítě a telekomunikace -značkové aktivní a pasivní komponenty pro počítačové sítě -metalické i optické kabelážní systémy firmy TYCO ELECTRONICS/AMP -aktivní prvky firem IMC Networks a NETGEAR -profesionální systém identifikace kabelů a vodičů firmy ...

Tvorba, údržba a servis: -ekonomický software -podnikový informační systém. Poradenství.

Projektová, softwarová a dodavatelská společnost v elektrotechnice, speciálně v hydroenergetice.

Instalace a opravy - kamerové systémyinstalace - zabezpečovací zařízení Opravy - počítače hardware Připojení k internetu