V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Dodávka: - ekonomické informační systémy

Služby - překlady - DTP služby - lokalizace webu - lokalizace softwaru.

Internet již OD 90, - Kč . Poskytoval internetového připojení. Lokality pokrytí - Kojetín, Přerov, Postoupky, Kovalovice, Vlkoš, Kyselovice, Stará Ves, Horní Moštěnice, Bochoř, Břest. Digitální TV. Prodej, montáž, údržba, servis: - antén a satelitů.

Služby: - vývoj informačních systémů, mobilních aplikací.

Služby - konzultace a poradenství v oblasti dopravní telematiky - poskytování dopravních informací - návrhy IT řešení v dopravě - vývoj softwaru.

Činnost: - tvorba webové komunikační platformy

Služby: - grafika - tvorba webových stránek - loga

Služby - internetový marketing - webdesign, tvorba www stránek.

Služby: - grafické studio - tvorba webových stránek, e-shopů, redakčních systémů.

Služby - e-shopy na míru. Provozovna: - adresa: Pražákova 752/50d, 619 00 Brno.

Služby: - externí řízení ICT projektů a poradenské a konzultační služby - IT governance - Outsourcing ICT služeb - řízení projektů / supervize projektového a programového řízení

Činnost: - vývoj software pro identifikaci vozidel prostřednictvím VIN a pro zajištění korektnosti tohoto klíčového primárního databázového klíče v automobilových aplikacích, registrech apod.

Služby: - internetový marketing - tvorba webových stránek, e-shopů - reklamní činnost

Vývoj: - software pro ukládání dat - řešení pro firemní komunikace a sdíleni firemních dokumentů

Činnost: - tvorba webových stránek, e-shopů.

Služby: - grafický design - tvorba webových stránek

Služby: - komplexní správa informačních technologií - IT Management

Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Konzultačnovzdelávacia činnosť v oblasti dejín, občianskej náuky, spoločenských a právnych vied Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným ...

Dodávka, vývoj: - výukové programy pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami, s dyslexií, dysortografií.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poskytování software, tvorba software na zakázku, servis software -EKOVČELAŘ - webové stránky včelařství Pazourek - ekologická produkce českého medu, výroba svíček ze včelího vosku, propolis, domácí sirupy. - Farnost Žebětín - webové stránky farnosti.

Činnost: - slžby v oblasti IT - správa počítačových sítí - dodávka HW, SW.