Internetové připojení lze dnes zajistit téměř kdekoliv. Můžete si zvolit bezdrátové Wi-Fi připojení, ISDN telefonní připojení nebo vysokorychlostní připojení pomocí technologie ADSL. Rychlost připojení se udává v Mbps a ovlivňuje výši měsíčního poplatku.

Dodávka - WIFI komponenty Připojení k internetu Server hosting Správa sítě.

Casablanca INT je předním poskytovatelem telekomunikačních služeb a provozovatelem datových center. Již delší dobu patří mezi top 5 dodavatelů na telekomunikačním trhu.

Naše internetové služby poskytujeme domácnostem, firmám i státním institucím. Váš rodinný domek připojíme bezdrátově. Pokud bydlíte v bytě nebo máte kancelář v obchodním centru, doporučujeme připojení pomocí kabelu. Zájemcům o individuální připojení k internetu nabízíme dedikovanou kapacitu.

Montáž - digitální satelitní přijímače Prodej - kancelářská technika Servis - kancelářská technika Internetový obchod - kancelářská technika - výpočetní technika Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Připojení k internetu

Připojení k internetu: - návrh, výstavba a správa počítačových sítí - poradenství se software a hardware - prodej a konfigurace software a hardware.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Připojení internet, telefon Orionet.

Vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu

Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Poskytujeme připojení k internetu s důrazem na bezpečnost přenášených dat. V nabídce správa webhostingu, e-mailu, VoIP a přístupu na FTP server. Internet WIFI. Služby: -servis, oprava PC -správa sítí -hosting -grafika pro web -internetové služby -VOIP -profesionální řešení pro výpočetní techniku -školení na PC. Pokrytí Alexovice, ...

Prodej, servis: - výpočetní technika Připojení k internetu.

Servis - PC Poskytuje - připojení k internetu Data - zálohování

Naše firma se zabývá prodejem a servisem PC, notebooků a jiné kancelářské, výpočetní techniky. Internetový obchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, notebooky, tiskárny, scannery, monitory, LCD: -nové, repasované -zabezpečovací zařízení: -kamerové systémy, GPS zařízení, -WI-FI technika: -Access Pointy, antény, konektory, client ...

Realizace - kamerové a zabezpečovací systémy Servis - počítače - notebooky Poskytování - připojení Stavba a správa - počítačové sítě

Softwarové projekty: - ekonomika - emise - doprava - odbyt - majetek Programové a technické vybavení počítačů Informační technologie Prodej počítačů. Instalace počítačových sítí Výroba www stránek Komplexní řešení připojení pro malé i velké firmy k internetu.

Internet v Brně a okolí: - internet, telefonování - servis, oprava počítačů, IT - reinstalace počítačů - odvirování.

WIFI připojení k internetu - přípojky v pásmu 2, 4 a 5 GHz, bez datových limitů FUP a bez agregace dělení rychlosti mezi více účastníků.

Poskytuje - VOIP telefonování - připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Montáž - satelitní technika E- shop - satelitní a WIFI technika - LED osvětlení - konektory - spojky Poskytování - připojení k internetu.

Direct marketing Grafické a kresličské práce Servis - výpočetní technika SEO optimalizace pro vyhledávače Poskytování - připojení k internetu Výroba - www stránkywebdesign Zakázkové programování - odvirování PCinstalace - software Školení uživatelů PC.

Nejlevnější a nejrychlejší WiFi připojení s nonstop servisem. Sleva na internetové připojení na rok, bez čekání, závazků a nesmyslných poplatků. Akce na měsíc spolehlivý a rychlý bezdrátový internet zdarma! Rychlost internetu až 200 Mb/s. Snadná a nezávazná objednávka prostřednictvím našeho webu. Dvůr Králové nad Labem, Huntířov, Choustníkovo ...