Internetové připojení lze dnes zajistit téměř kdekoliv. Můžete si zvolit bezdrátové Wi-Fi připojení, ISDN telefonní připojení nebo vysokorychlostní připojení pomocí technologie ADSL. Rychlost připojení se udává v Mbps a ovlivňuje výši měsíčního poplatku.

Vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu.

Poskytování internetových služeb pomocí bezdrátového připojení.

Komplexní dodávky a instalace sítí LAN a WAN včetně kabeláže. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a síťové komponenty, počítače. Tvorba firemních prezentací.

Veřejná telekomunikační síť. Zajišťování internetové připojení.

Připojení k internetu, internetové volání, internetová televize IPTV

Dodávka: - počítače, notebooky, tablety. Servis: - výpočetní technika tyto služby i firmám, obcím a školám. Připojení k bezdrátovému internetu.

Prodej, servis: - výpočetní technika Poskytování: - bezdrátové připojení k internetu. Mediální a reklamní činnost. LED obrazovky.

Poskytujeme spolehlivé vysokorychlostní internetové připojení na nejmodernějších technologiích domácnostem a firmám v okolí Blatné, Lnář, Kasejovic, Bělčic, Hvožďan, Sedlice a dalších. Optické připojení až 500Mbit Wifi připojení až 65Mbit Individuální podmínky firmám a státní správě.

Regionální společnost provozující moderní síť elektronických komunikací v jihovýchodní oblasti Moravy. Od roku 2011 buduje vlastní optickou páteřní síť. Aktivně se podílí na vývoji nových řešení pro ISP. Hlavním důrazem je kvalita poskytovaných služeb. Připojení k internetu Základní i rozšířené služby připojení k síti internet pro rezidenční i ...

Naše služby: - připojení k internetu.

Datová síť COMWORLD se stala od 1.1.2012 součástí sítě MITRANET.CZ, s.r.o. Připojení k internetu 777 783 881 - p. Polzer Patrik; 777 783 880 - p. Polzerová Miluše; 777 783 882 - technik

Dodávka - hardware - software Servis - hardware - software Připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Dodávka, montáž: -moderní kabelážní systémy na UTP a na optice připravené pro budoucí standardy -jednotné systémy pro počítače, telefony, videa a další signály -hetrogenní sítě, UNIX, LANTASTIC a NOVELL. Prodej, servis: -počítače a příslušenství -HP se servisem na místě. Poradenská činnost. Školení. Připojení na INTERNET.

Prodej, opravy, služby: -komponenty pro PC -sestavy počítačů -noteboky -příslušenství pro PC -spotřební zboží pro PC -připojení internetu.

Produkty. Datové sítě: -řešíme komplexně požadavky zákazníka při budování datových sítí -konzultace, návrh, projekt, realizace -správa a servis včetně aktivních prvků -v případě zájmu zákazníka můžeme nabídnout pouze dílčí řešení -sítě LAN a WAN metalické, optické, bezdrátové -pronájem datových sítí -strukturovaná kabeláž -IP ...

Prodej, maloobchod: - hardware - software. Služby: - návrhy řešení počítačové sítě - montáž - poradenství - správa počítačových sítí - internetové připojení.

Poskytujeme připojení k internetu

Nabídka kabelové televize ve vysokém rozlišení, telefonních služeb a vysokorychlostního připojení k internetu.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - kopírky - tiskárny - notebooky. Správa počítačových sítí. Připojení k internetu.

PRODEJ: -počítače -servery -notebooky -tiskárny -náplně SERVIS. -počítače -notebooky -LCD monitory -tiskárny -UPS SLUŽBY: -konzultace -poradenství -audit -projekty SÍTĚ: -budování a správa sítí pro firmy i domácnosti INTERNET: -připojení -www stránky -e-shopy kontakt: Daniel Pažout, Daniel Pommer

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - telekomunikační technika. Montáž: - připojení k internetu.

Připojení k internetu. Montáž, opravy: -kancelářské techniky - reprodukční techniky. Výroba, instalace, opravy: - elektronické zařízení. Reklamní činnosti. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Telekomunikace.

Velkoobchod, prodej, splátkový prodej Cetelem: -výpočetní technika (všechny značky) -počítačové sítě, strukturované kabeláže, LAN, WAN, optické sítě, WIFI -počítačové sestavy PC Power, značkové sestavy -další IT digitální a výpočetní technika: LCD monitory, digitální projektory, MP3 přehrávače, DVD přehrávače, notebooky, LCD televize, ...

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - hardware - software. Služby: - připojení k internetu - tvorba www stránek.