Internetové připojení lze dnes zajistit téměř kdekoliv. Můžete si zvolit bezdrátové Wi-Fi připojení, ISDN telefonní připojení nebo vysokorychlostní připojení pomocí technologie ADSL. Rychlost připojení se udává v Mbps a ovlivňuje výši měsíčního poplatku.

Prioritní činností společnosti Sys-Data.Com s.r.o. je vysokorychlostní internet, který provozujeme po optických spojích a na bezdrátových technologiích. Nabízíme připojení o rychlostech 50 - 10.000 Kbit, na přání i více a to v cenách již od 90, - Kč. Na internetovém připojení od nás je možné telefonovat na pevné linky a mobilní telefony ...

Kompletní řešení v oblasti telekomunikací a datových služeb: -výběr nejvhodnějšího telefonního operátora -internet -mobilní komunikace - doplňky a příslušenství k mobilním telefonům.

Sat internet: -satelitní komplety určeny pro vysokorychlostní připojení do sítě, -internet - nepřetržité připojení.

Internet provider: - bezdrátové připojení k internetu. Webhosting Registrace domén Servis: - počítače a počítačové sítě - tiskárny.

Maloobchod, prodej, servis: - hardware - software - mobilní telefony - výpočetní technika Připojení k internetu Výstavba počítačových sítí

Provozovatel a poskytovatel optické a internetové sítě Moses. Televize - internet - telefon - fax. Televize - HD programy, plně digitální vysílání. Vysokorychlostní bezdrátový internet. Kabelová televize k internetu zdarma. Telefonní linka bez měsíčního poplatku. Příjem faxu na e-mail. HotLine: 777746958 - poruchy.

Internet: -poskytovatel (provider) bezdrátový internet ve Vracově a blízkém okolí.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Dodávka hlasových, datových a internetových služeb včetně potřebného hardware a linuxových řešení včetně serverů. pro domácnosti: - připojení k internetu - Digitální IP TV - CoprosysTV - VoIP: SIP služby - Komplexní služby IP kamerových systémů - CEM - Centrální energetický management pro firmy: - Datové a hlasové služby - ...

Poskytování internetových služeb pro domácnosti a firemní zákazníky. -Internet pro domácnosti -Internet pro firemní zákazníky

Výpočetní technika, prodej a servis: -zřízení bezdrátové připojení k internetu. Pro firmy i domácnosti oblast Kyjov, Koryčany, Kelčany, Karlín, Ježov, Bukovany, Bohuslavice, Blišice, Hrubá Vrbka, Jestřabice..

Poradenství, vývoj a zavádění: -aplikační programové vybavení -informační technologie -služby s využitím intranetu, čárové kódy, integrace SW -integrovaný informační systém BCS pro řízení podniků -reporting na principu technologie datových skladů -plánovací systém nebo řešení vazeb na jiné systémy APS -zpracování a přenos dat, správa ...

TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA A ZAŘÍZENÍ Poskytovatel internetu pro Prahu a okolí Dodávky, montáže a servis TV/SAT Dodávky, montáže a servis mikrovlnných spojů Dodávky, montáže a srvis EZS a kamerových systémů

Poskytování komplexních služeb v oboru informačních technologií: - výpočetní a kancelářská technika - audio-video technika - mobilní komunikace - vývoj a výroba elektroniky.

Připojení k internetu, provider: -domácí linka -firemní linka -podniková linka -ADSL linka -školní linka: -služba pro školy Zlínského kraje -VPN -vytáčená linka. Služby: -WEBDESIGN - tvorba www stránek -WEBHOSTING, SERVER HOSTING -registrace domény. Servis NONSTOP: -tel.:603877997.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, poradenství, instalace: -hardware, HW -počítače, PC i na splátky -servis tel.544 230 852. Služby: -správa počitačové sítě -připojení k internetu -kabeláž -databáze -zálohování CD.

Dealer firmy VOL. Počítače - servis - přestavby - služby: - software - hardware - počítačové sítě. Připojení na INTERNET. Prodej: - počítače ASTRA - notebooky TOSHIBA, ACER - tiskárny HP, CANON, EPSON -CD ROM - telefony GSM - plánovací systém ADK. Služby: - kopírovací. Recyklace a prodej: - spotřební materiál.

Instalace, montáž, oprava, servis: - internetové připojení - staletiltní technika. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - výpočetní technika - počítače - satelitní technika.

Služby: - tvorba softweru -internetové připojení -docházkové systémy Tyrola -tvorba webových stránek (WEB DESIGN, WEG HOSTING)

Prodej, servis: - notebooky, počítače - LCD monitory, tiskárny, software - spotřební materiál pro tisk, komponenty. Informační systém KOSTKA Pro SB. Individuální servis Systému KOSTKA Pro SB. Jsme poskytovatel internetu pro region Mladá Boleslav.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti informačních technologií – prodej a instalace výpočetní techniky, realizace počítačových sítí LAN, WAN, instalace strukturovaných kabelážích systémů, kamerových systémů, EZS, komplexní služby v oblasti internet / intranet, prodej telekomunikační techniky, kancelářských a ekonomických informačních ...

Služby: -Internet provider -individuální školení -připojení na Internet -tvorba WWW stránek. Prodej, servis: -antény -satelitní technika.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Provádíme: - webdesign - internetové připojení.