Internetové připojení lze dnes zajistit téměř kdekoliv. Můžete si zvolit bezdrátové Wi-Fi připojení, ISDN telefonní připojení nebo vysokorychlostní připojení pomocí technologie ADSL. Rychlost připojení se udává v Mbps a ovlivňuje výši měsíčního poplatku.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

RIO Media, a.s., provozuje nejrozsáhlejší optickou síť nové generace v České republice a patří mezi tři největší poskytovatele elektronických komunikací pro domácnosti.

Poskytovatel a provozovatel internetové sítě CZNetFree. Wi-Fi internet. Vysokorychlostní připojení k internetové síti. Přístup na internet 24 hodin denně s podporou a dohledem. On-line dohled a monitoring stavu a kvality celé sítě včetně všech přípojek.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Služby: - webdesign - webhosting - outsourcing správy sítě - připojení - datové služby - informační systémy.

Nabídka telefonování přes internet .

Služby: - audity, návrhy, instalace firewalových systémů - antivirové, antispamové služby - registrace a provoz domén - domény vasefirma.ostrava.cz - návrh a tvorba www stránek - provoz emailových schránek.

Připojení na Internet. Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače, PC -příslušentství -tiskárny -skenery -digitální technika -digitální fotoaparáty -playstation -hry.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - návrh, realizace - mikrovlné spoje.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Poskytovatel bezdrátové počítačové sítě (WiFi). Bezdrátová počítačová síť Vlčovice.net. Internetové služby.

Poskytuje - připojení k internetu

Připojení k internetu Opravy, servis, poradenství a instalace - datové sítě bezdrátové, optické, metalické

Počítačová firma. Služby: - Internet provider, připojení k Internetu bezdrátové, mikrovlné - webdesign, tvorba webových stránek - webhosting - správa, správce serveru.

Vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu

Dodávka - antény - satelitní technika - prodej na splátkydigitalizace TV DVB - T, set - top boxy, DVB - S, HDTV boxy - společné televizní antény Dodávka - černá elektronika - televizní technika - LCD a PLAZMA televize - prodej na splátky Servis - televizní technika Internet přes satelit

Revize - elektro Připojení k internetu

Komplexní servis - PC pro domácnosti i pro firmyopravy PC Připojení k internetu Tvorba - www stránky - e-shopy Zajištění - instalace softwaru - odvirování Zajištění - vytvoření a správa sítí

Bezdrátové připojení k internetu

Opravy - PC Připojení k internetu Poskytují - poradenství v oblasti počítačů Stavby - sítě

Dodávka - satelitní sety Telekomunikační služby Zprostředkování a montáž - digitální televizní vysílání Prodej - počítače Servis - počítače Připojení k internetu Webhosting